Jump to content

Patsa

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Patsa

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 10.11.1987

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. You can always check-out, but you can never leave ;)

  2. Probleem fitness ratega

    Selge! Proovin ja eks siis kindlasti on tulemus kirjas Aitäh!
  3. Probleem fitness ratega

    Fitrate's valisin ,,lae üles oma pilte,, siis tuleb see uus lehekülg fitness.ee jnejne ning seal näitab, et ,, Sul on null avalikku pilti,, ning seal all kohe ,,vali fail,,
  4. Probleem fitness ratega

    Üritan juba pikemat aega pilte üles laadida, aga... ,,Vali fail'' valin faili ja siis salvestan muudatused vms aga ei midagi... ?
  5. Norras olles kusagil treenid ka ? Ei ütleks, et siin söögid nii halvad on... poed nagu ikka ja kõik lettidel olemas! Ja selle punu kohta soovitaksin rohkem aeroobset.. ning kindlasti pean mainima, et toitumine= kõige alus!!
  6. Peale trenni teen tavaliselt ,,aeglase,, mahlaga valmis ja siis koju jõudes vaaritan kohe ühe korraliku söögikorra.... ja söök on ainuke, mis ma soojaks eelistan teha
  7. Seljaprobleemid

    Eks ma üritan meeles pidada aga öösel ja tööl kandmine on hea plaan kuid ei tohi ennast ,, laisaks harjutada,, ja kui pikalt pead püsti seisma, siis vb mingid mugavamad sisetallad jalatsitesse! Jõudu!
  8. Seljaprobleemid

    Kahjuks ma ei viibi hetkel kodumaal (nov. naasen ) ja ei oska seda numbrit kusagilt otsida, aga sain enda seljavaludest üle selle vööga jep! kindlasti oli ja on endiselt abi harjutustest, mis mõeldud just seljale, ala seljale, Tasakesti alustasin lihtsamate soojendus liigutustega ning vaikselt tegin juba harjutusi... esialgu ilma raskusteta ning siis järjest kogusin julgust ja panin aga kilosid juurde hetkel on disk ,,kenasti,, omal kohal, et ei oska midagi kurta kuid sügised tavaliselt pisut hirmuäratavad kuna kõik ,,luuvalud,, ja jutud tulevad esile ning pidevalt on nahk märg ja oht, et käib tuuleke läbi. Nii palju tean öela, et mul ema käis sellel opil. ning oli mõned aastad rahus kuniks jälle vaevles sama probleemiga.
  9. Pullid pildid netist

    kõik nagu oleks, aga treening võtted valed.. Vb juba lõdvestab
  10. Seljaprobleemid

    Ega nende diskidega nalja ei ole. Sama mure vaevas mind 3a tagasi, käisin füsioterap. juures ning spordiarstil ja viimane andis mulle mingisuguse ,,seljavöö,, 3-4kuud iga öö kandsin ja kui teadsin, et päev tuleb pikk, palju seismis, siis jätsin ka peale, aga muidu ainult öösiti, et selg laisaks ei muutuks. Vöö oli mingite magnetide ja igast tugedega nagu ikka, pean tunnistama, et väga tõhusalt toimis ning peale mõningast kandmist sain ennast kenasti korda! Lõuatõmbamistega pidavat ka selga hästi venitama ning pikemas perspektivis see mõjub rühile hästi. Ise eelistan peale trenni lihtsalt natuke ,,rippuda,, Spartas on ka väga hea ,,seljasirutus atribuutika,, pea alaspidi olek lükkab vere mõnusalt uuesti käima. Jõudu!
  11. Kvaliteet jätab soovida, aga parem ikka, kui mitte midagi
  12. mis oleks head toidulisandid. andke nõu

    Lahustumist võib muuta, kui lisad veele pulbrit või siis proovi just vastupidi... ,,sõel,, shakeris on ka pisut tükkidega abiks ning kindlasti tuleb korralikult raputada Mass2 on minu arvates ainult vitamiinide poolest hea.. muidu seda eriti ei poolda.
  13. Koristaja, kes surub 250kg!

    Hahahaa.... see variant sobiks väga
  14. algaja jõusaalis

    Saalis käimist alustasin ka oma loominguga... sain mõned uued tutvused ja soovitused ning peagi lasin endale kava koostada, siis hakkasin ka toitumist jälgima ning tekkisid mingid ,,süsteemid,, nüüdseks juba rutiin kujunenud ja olen arenguga rahul. 4x trenni nädalas ja nv. ( minul puhkepäevad ) sisustan üldiselt aeroobsega.. eile käisin sõbraga koos saalis, aga ta pole varem eriti sellist tegevust harrastanud ja siis lihtsalt jooksis seal edasi- tagasi ning muutis kõik rahutuks võtsin kratist kinni ja soovitasin valida mingi treenitav grupp... keskenduda üks päev rohkem ülakehale, järgmine kord ala jne jne.. sõber rahunes kiiresti ja enam ei lahminud igalpool huupi ja lootes, et sellest miskit abi on ühesõnaga saalis kõiki kange, masinaid läbi proovides ja tulemust oodates... soovitaksin parem koju jääda! säästad ennast ning teisi. Püstita endale eesmärk ning küsi julgelt vanematelt ,,trennihoolikutelt,, nõu... ise toimin sedasi! Know your own strength!
×