Jump to content

SKG

Kasutajad
  • Sisu loend

    405
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    8

Postitused posted by SKG


  1. Tellisin Bulkist 10kg valku. Pettumus - vadakuvalk ei segune korralikult. Raputan sheikerit kõvasti, aga tükid jäävad sisse. Kaseiin oli okei. Vanasti ei olnud nende valguga seda probleemi. Ei telli sealt enam. BioTechUSA valgud tunduvad hetkel parima hinna/kvaliteedi suhtega olema. Tellisin Bulkist ainult selle tõttu, et neil oli kõva soodukas, kus valgu hinnaks tuli 17eur/kg.

     

     

    PXL_20240207_194352585.jpg


  2. Jah, kavasid on tohutult, aga see vast polegi kõige tähtsam, vaid järjepidevus. Kui seda pole, ei toimi ka ükski kava. Igasuguse treeningkavaga on võimalik keharasva vähendada ja lihaseid/jõudu kasvatada kui tekib energiadefitsiit ja/või raskuses on progress. Kui eemärk on -10kg 2-3 kuuga, tundub realistlik. Kui lõuatõmbeid korrektse tehnikaga sooritada, siis ei ole ohtu, ei tohi end ektsentrilises faasis järsku või jõnksuga rippu lasta, vaid kontrollitud kiirusega. Lõuatõmme on üks parimaid seljalihaste harjutusi. Praeguseks on selge, et lihaseid saab kasvatada ka kuni 30-ste seeriatega kui järgida seda, et tegevus toimub suutlikuse piirini või sellele väga lähedal. Lihtsalt ajakulu on suurem, sellele tasub mõelda. Ideaalis võiks nädalas kõik lihased 2 korda läbi treenida. Esialgu eelistada pigem harjutusi, kus töötavad mitmed lihased, mitte isoleeritud.

     

    Seda Alpha Elite reklaami olen sotsiaalmeedias korduvalt näinud, mina hoiaks eemale, need lubadused/väited seal on ebarealistlikud. Lubati kasvatada 5-10kg lihast 90 päevaga. Ei tea, kas "Mehhiko vitamiinid" on hinna sees? :lol: Ei jäta ausat muljet.

    • Like 1

  3. Lugesin hiljuti Delfi TervisPlussi ja seal korratakse ikka veel seda vana müüti, nagu ainult süsivesikud ja õhtul söömine põhjustaks kehakaalu tõusu. Ja seda veel toitumisnõustaja/treeneri suust! Arvasin-eeldasin, et need ajad on lõpuks läbi :blink:

     

    image.thumb.png.8d1823862bfba906386c42309ff4a065.png


  4. Saan uute raskuste ostu veidi edasi lükata, panin hantlid läbi sangpommide, mille kombineerimisel tekkis 2×32kg ja nüüd jälle väheke pinget. Muidu 25+ seeriate tegemine on väga brutaalne ja pikk taastumine seeriate vahel.

     

    PXL_20230910_123940346.jpg

     

     


  5. Nendega juba tunneb, et midagi on käe otsas.

     

    cOtiaeX.jpg

     

    g78wNRN.jpg

     

     

    Vadakuvalgu hinnad on viimaste aastatega kõvasti tõusnud. See hetkel parim diil minu jaoks. 4kg=85 eur.

    Teiselt poolt vaadates võib jätta mulje, et läheb remondi tegemiseks :lol::lol:

     

    Uv7jP2y.jpg


  6. Polnud ammu tõuksiga sõitnud ja täna tundus kuidagi väga kerge minemine, siis meenus, et 2 viimast kuud olen ka jalgu treeninud. 35km/h tuli väga kerge lükkega. Eelmine rekord on mul vist 41km/h. Selle ületamine tundub realistlik :D

     

     

    Mõned uued nn. elustiili toidud jälle avastatud, pannkoogid olid väga head.

     

    ANCqG9X.jpg

     

    z0OoVdm.jpg

×