-
Content count
404 -
Last visited
-
Days Won
7
SKG last won the day on October 15 2016
SKG had the most liked content!
Community Reputation
97 Tasub teda kuulataAbout SKG
-
Rank
Kasutaja
Profiili informatsioon
-
Sugu
Male
-
-
Bulgarian split squat 2×40kg käe otsas, vihma käes. Kohutav elamus 4 seeriat, 6 kordust, mõlemale jalale.
-
Kardio on ka tähtis
-
Saan uute raskuste ostu veidi edasi lükata, panin hantlid läbi sangpommide, mille kombineerimisel tekkis 2×32kg ja nüüd jälle väheke pinget. Muidu 25+ seeriate tegemine on väga brutaalne ja pikk taastumine seeriate vahel.
-
Üle pika-pika aja üks suvine ilm. Ütleks, et viimase 2 kuu parim ilm, sest nii pikalt sadas pidevalt vihma. Väga mõnus oli täna. LIDL-is on nüüd kohukesed
-
Nendega juba tunneb, et midagi on käe otsas. Vadakuvalgu hinnad on viimaste aastatega kõvasti tõusnud. See hetkel parim diil minu jaoks. 4kg=85 eur. Teiselt poolt vaadates võib jätta mulje, et läheb remondi tegemiseks
-
Postiljon ilmselt juba niigi vihkab mind pidevate online ostudega, nüüd saab ta minu kulul veel hommikuse trenni ka 23,8kg hantlid tulemas kolmapäeval.
-
Polnud ammu tõuksiga sõitnud ja täna tundus kuidagi väga kerge minemine, siis meenus, et 2 viimast kuud olen ka jalgu treeninud. 35km/h tuli väga kerge lükkega. Eelmine rekord on mul vist 41km/h. Selle ületamine tundub realistlik Mõned uued nn. elustiili toidud jälle avastatud, pannkoogid olid väga head.
-
Koduste vahenditega kahel jalal kükkimine muutus liiga lihtsaks
-
Head leiud kaubandusvõrgust.
-
Burksitegu. Väherasvasest hakklihast.
-
Iga päev, iga ilmaga. Täna vihm ja äike.
-
Kitsas, aga saan hakkama.