Jump to content

M-L

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

M-L

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 17.04.1985
  1. hommikusöök

    Ah, ega ma tegelt söönudki ainult putru. Sõin sinna kõrvale 2 viilu leiba tuunikala ja värske kurgiga ja jõin ühe tassitäie rohelist teed ka (suhkruta). Lihtsalt kuna nende kohta küsimust ei olnud, siis seda ei öelnud. Kuigi oleks vist pidanud. Pudru peale panin moosi seetõttu, et ma arvasin enda loogika järgi, et 2tl moosi sisaldab vähem suhkrut kui 1tl suhkrut. Aga kui see nii räige on, siis enam seda viga muidugi ei tee.. KUI ma peaksin hädakorral jälle putru tegema hommikuks, kuna nagu juba öeldud mulle see ei maitsegi ja tegin seda ainult seetõttu, et munad olid minema jalutanud külmkapist öösel. Muidu teengi tavaliselt munaputru tilli ja/või tomatiga. Tegin ka enne seda kui oma söögile rohkem tähelepanu hakkasin pöörama, sest see tõesti maitseb mulle ja on ka lihtne teha. Kohvi ma ei eriti ei joo, enne ei joonudki hommikusöögi kõrvale vist midagi, nüüd joon rohelist teed (suhkruta) ja kohe päris maitseb. Kuigi kui ma pean aus olema, siis päevane tasakaal on ikkagi kõvasti paigast ära kuigi ma tunnen end lausa suurepäraselt varemase tihti raske tunde asemel. Eks ma pean veel ringi tuulama siin ja tarka nõu kõrva taha panema. Aga asjad liiguvad ja see on hea!
  2. hommikusöök

    Aitäh, kirp2 vastuse eest Täna see siis juhtuski. Eile oli küll 2 muna külmkapis ilusti olemas aga elukaaslasel tuli vist öösel muna isu või ma ka ei tea, igatahes hommikuks mune enam ei olnud. Niisiis tegin putru. Neljaviljaputru seekord. Mul on veel riisihelbeid ka, aga need ei tundunud nii hea variant (kuigi maitsevad mulle rohkem). Esimene dilemma oli kohe see, et kas keeta putru piimaga või veega või kohvikoore ja veega. Keetsin veega. Igaks juhuks. Kuna on meelde jäänud, et sool on paha ja ega suhkurgi hea pole, siis ei pannud kumbatki. See, mis sealt potist vastu vaatas oli tõeliselt õudne asi. Selle söömiseks pidin appi võtma 2 tl õuna-tikrimoosi. Nüüd siis küsiksingi, et kuidas oleks õige seda putru teha ja kas/millega maitsestada? Tänan juba vastuse eest ette
  3. hommikusöök

    Tere! Olen siin foorumis mõnda aega ringi tuulanud ja tahan oma toitumist paremini jälgida, kuna on kõrvu jäänud lause, et kõik algab köögist. Niisiis olen veel märganud, et soovitatakse hommikuks süüa putru (ja mune).Kurb on aga see, et mulle ei maitse puder. Ma võiksin sundida end seda sööma, ma saaksin sellega hakkama. Aga teatavasti tekitab sundimine halbu emotsioone ja kuna ma tahaksin siiski ju pikemaajaliselt sedasi hästi toituda, siis ma ei tahaks endale pikemaajalist halba emotsiooni pudrukausist, seepärast küsingi, et kas oleks mõeldav, et ma küpsetan kaerahelvestest hoopiski kaerahelbepätsikesi ja söön siis neid? Mõistagi mitte siis hommikuks, vaid oodetena. Neid on hea ka kaasa võtta välja minnes, et kõhu tühjenedes saiakesi vms sööma ei kipuks vaid oleks omal amps käepärast võtta. Plaaditäie ehk umbes 20 kaerapätsikese jaoks läheb mul 100g võid, 200g kaerahelbeid (neid suuri, mitte peenestatud), 2 muna, 2 spl suhkrut, 100g purustatud pähkleid või päevalilleseemneid. Kas tasub sellega arvestada või ei asenda sellised asjad pudrust saadavaid aineid? Mitu tk umbes päeva jooksul asendaksid hommikust pudrukaussi? Ja veel tahtsin ma küsida, et kui ma paneksin nendesse pätsikestesse purustatud mandleid ja pähkleid, siis kas need on osaks minu päevasest Heade rasvade arvestuses või kuumutatud pähklites enam neid monoküllastamata häid rasvu pole? Tänan juba ette kõiki vastajaid.
×