Jump to content

niisamamees

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

niisamamees

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 19.07.1993
  1. Ketid, kummilindid, kumminöörid, kummikõied

    tervist, on juba päris pikka aega otsinud kumminööri millega saaks jalgu hästi treenida, , keegi ei tea kust saaks sellist asja eestist või netist??
  2. Millal tohib hakkata kasutama lisandeid?

    tänud. näiteks kui hakkan kasutama taastujooke kas siis peab olema ka laadimine?
  3. Tere. Selline küsimus ,et millal tohib võtta lisandeid (kreatiin, muscel+ jne). Peab selleks mingi põhi olemas olema või kuidas(mõtlen lihaste paasil)? Olen käinud jõukas umbes aasta(vahepeal tuli auk sisse) aga pole kasutanud mingeid lisandeid ning nüüd tahaks lõpuks korralikumat lihast kasvatada! Mida võiks alguses kasutada ,mis ainet?
  4. Naturaalne valgu šeik

    selline küsimus ,et kui teed kohupiima+piim(poe)+banaan ning lisad natukene kreatiini ehk umbes sama nagu Muscel+... Tohib nii teha kuna seal kreatiini peal üeltud ,et peab olema laadimis periood vms.
  5. lisandid ja massi suurendaja, trenn

    näiteks mida võiks peale trenni süüa? Kas banaani või kodujuust vms. Treeningkava all mõtled seda ,et võiks üks päev kindlat kehaosa teha või kuidas?
  6. Tervist. Oleks abi vaja ,neilt kes asjast teavad ja tegelevad. Tegelen siis jalgpalliga(4 korda nädalas) ja teen jõusaali (2 korda nädalas). Tahaks nagu lihast kasvatama hakkata(mingi väike lihas on) ning ei tea kuidas seda teha, kas seda kreatiini paasil või millegi muu paasil teha. Kui jõusaalis käin siis teen kogu keha: rinda,kätt,jalga,selga,kõhtu jne, kas lihas saab siis kasvada, on see õige või vale kuidas teha. Olen kuulnud sellist juttu ,et kui tarbida kreatiini ning tegeleda jalgpalliga hakkab see südamele. Tahaks teada mis oleks kõige parem taastusjook, peale jalka trenni?
×