Jump to content

valden

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

valden

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 09.10.1969

Profiili informatsioon

  • Sugu
    m
  1. Günekomastia

    Treenin olenevalt perioodist, kui mingit vigastust ei ole siis keskmiselt 3-4 jõutrenni nädalas. 1- 2 korda peale jõutrenni 30min aeroobset ja 1-2 korda eraldi veel jooks või rattasõit. Kevadel ja sügisel olen ka 5 päevasei jõutrenne teinud, siis aeroobset jääb v.o.1-2 korda nädalas peale trenni 30min. Talviti aga, kui suusatamas võimaslus käia, siis 3-4 korda nädalas suusatamist ja 2- 3 jõutrenni ainult. Olen erinevaid variante proovinud aga rasv rinnalt ei taha kaduda. Mida väiksem kaal, seda ebaproportsionaalsem asi tundub. Kaal olenevalt perioodiist 77- 84kg. Suvel tehtud kehaanalüüsi test oli 180cm, 80,4kg; B.M.I. 24,8; P.B.F. 23,0; S.L.M. 57,3.
  2. Günekomastia

    Tere Eelnevalt viidatud lehekülg ei avane. Äkki saaks täpsemat infot selle The Looki kohta jagada.
  3. Günekomastia

    Mis sa soovitaksid siis ette võtta. Mul ei ole plaanis ei praegu ega ka tulevikus mingeid steroidi kuure teha muidu, kui see ei ole vajalik näit.selle haigusega võitlemiseks. Aga rinnanääre vist selles vanuses ilma opita enam väiksemaks vaevalt et läheb. Aga hormonaalsüsteem paika- selleks siis oleks vaja testosterooni taset tõsta? Sõltumata sellest rasvaprotsendi vähendamisest?
  4. Günekomastia

    Ma ei hakanud selle võimaliku kuuri kohta kohe täpsemalt pärima, vaatan mida selle rasvaprotsendiga veel ette võtta annaks ja siis paari kuu pärast lähen uuele ringile. Kui muud ei aita eks siis tuleb hakata enda peal ise inimkatseid tegema. Kummaline, et nii palju kui olen selle probleemi kohta infot otsinud netist, siis tundub et ei ole nagu väga kosmoseteadus ( kaasaarvatud operatsioonid) aga lähed vastuvõtule, siis selgub, et niisama lihtne lahti saada ka ei ole.
  5. Günekomastia

    sorri, mitte steroidi vaid hormoonikuurist tahtsin öelda Eks tuleb siis mõni poliitiliselt ebakorrektne arst vist vaadata, kes suudab nendest seinast seina raamidest väljapoole ka vaadata
  6. Günekomastia

    Kiired süsivesikud jätsin nädal- kaks tagasi sinu soovitusel ära ja eks ma kofeiiniga teen ka siis lõpu. need 4-5kg oleks vist veel ressurssi küll mul maha võtta. Selle näärme kohta öeldi, et ei ole nii suur, et peaks midagi ette võtma?!?!?!? Kuigi mulle nagu tunduks, et rasv ongi sinna suurenenud näärme tõttu kogunenud?!?!? Soovitas, et ma prooviksin enne rasva % vähendada, et see steroidikuur ei pruugi midagi praegu aidata. Ühesõnaga ütles, et erilisi lootusi ei maksa hellitada- kehaehitus lihtsalt selline??? Välja lasta opereerida ka olevat riskantne, kuna tulemus võib olla kehv. Mis sa soovitad (küsimus AlanBStard- le) - kui ma selle kaalu või õigemini öeldes rasvaprotsendi vähendamise suunas üritan veel liikuda, kas valk ja aeglased süsivesikud on veel omal kohal peale trenni ( nii jõu- kui aeroobne trenn)? Või kas jõutrenni tsükli ajal midagi väikese kreatiinisisaldusega näit.HT-R- i tasub võtta? Tänud eelmiste ja edaspidiste nõuannete eest:)
  7. Günekomastia

    Arsti juures käidud. Soovitas veel 4-5 kg maha võtta ca 3 kuu jooksul ( praegu 181cm ja 81kg) ja rasva % veel vähendada, et siis vaadata mis seis on. Testosterooni ka mõõta seejärel ( peab olema üle 11,0). Praeguse testosterooni ( 11,88 nmol/L) suhe teistesse näitajatesse pidi siiski paigas olema. Ütles, et üsna raske juhus, kuna suhteliselt suur rinnalihas ka annab oma "efekti". Eks ma proovin siis need kilod veel mõistlikul moel alla saada ja vaadata mis saab.
  8. Günekomastia

    kui pikk see kuur tavaliselt tehakse
  9. Günekomastia

    Külastan veel üht arsti järgmisel nädalal. Ilmselt tuleb siseorganite (maks, neerud) analüüsid ka enne ära teha, kui mingit kuuri alustada.
  10. Günekomastia

    Lasin progesterooni ka üle mõõta: 1.44 nmol/l. On seda vähe või palju? Ref.väärtus ütleb, et peaks olema alla <4.11
  11. Günekomastia

    Uurin asja edasi ja lasen üle mõõta. Igal juhul suured tänud nõu ja osavõtlikkuse eest ja ootan veel häid nõuandeid, kui kellelgi peaks olema.
  12. Günekomastia

    Enesetunne kusjuures ei olegi kehv. Kuigi jah S,P ja Testosteroon on küll neid nn. piirväärtusi arvestades seal alumises otsas.
  13. Günekomastia

    fS, fP-Triglütseriidid 0.80 mmol/L; Kolesterool 4.6 mmol/L; S,P-ASAT 48 U/L; S,P-FSH 2.3 U/L; S,P-GGT 11 U/L; S,P-HDL-Chol 1.46 mmol/L; S,P-Kusihape 366 μmol/L; S,P-LDL-Chol 2.40 mmol/L; S,P-LH 1.14 U/L; S,P-Testosteroon 11.88 nmol/L; S,P-Uurea 5.7 mmol/L; S,P-Östradiool 64.2 pmol/L Vereanalüüsi tulemused siis sellised.
  14. Günekomastia

    Tere Olen 38.a. mees 180cm 79kg ja mureks nagu juba pealkirjas mainitud "günekomastia". Mõned aastad tagasi olen ka arvestatavas ülekaalus olnud ca 93kg aga viimased aastad kaal ca 80 ringis ikka. Rinnalt rasv ei taha kaduda ja rinnas ka väikesed tükid sees. Praeguse kaalu juures on see kontrast päris suur kuna viimaste aastate trenn on ülejäänud keha osas rasvaprotsendi suht alla viinud. Rinna trenni olen teinud päris hoolikalt- nii jõu kui reljeefitsükleid. Arsti juures ka hormooni analüüs tehtud- kõik normi piires. Kas kellelgi oleks soovitada mingit järgmist käiku meditsiini valdkonnas või on kellelgi analoogne kogemus, mis on positiivse lõpu saanud. Endale tundub, et operatsioon on vist ainuke lahendus. Ootan asjalikke nõuandeid, ette tänades.
×