Jump to content

trin

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

trin

  • Tase
    Vaatleja
  1. Lugesin siit foorumist c55 kohta. Üks purk on420 g ja ühe korra jaoks läheb vaja 5 mõõtelusikat ning 200 ml vedelikku. Huvitav mitmeks korraks ühest purgist jätkub. Kuna pole saanud 1,5kuud trenni ja tundub, et ei saa veel kuuaega (pole titat kuskile jätta), siis tekkis mõte, et asendaksin oma päeva teise poole toidukorrad c55-ga. Eesmärgiks lahti saada 2-3 kg. Kas olen oma mõtetega päris rappa läinud või on see võimalik?
  2. Bodypump ja toitumine

    Kuidas toituda, kui käin 3 x nädalas bodypumpis ja eesmärgiks on heavorm ja 4kg maha võtta. Siiani olen arusaanude, et enne trenni ja pärast trenni pole soovitav süüa. Sellisel juhul võtab organism taastumiseks kehas olevat rasva. Kui sööd vahetult peale trenni, siis kasutab uut energiat ja vana jääb alles. Teine arusaam, et peale trenni ei tohi valku süüa, sest see soodustab lihaste kasvu. Kas need on nüüdseks iganenud teooriad või olen millestki valesti arusaanud? Bodypumpi foorumis kirjutab Arnold, et valk peale trenni on vajalik ja ka minu treener räägib, et valk aitab kaasa lihase taastumisel. Vastasel juhul tekib varsti üleväsimus ja ei jõua trenni teha. Kuidas siis sellest 4kg lahti siis saada?
  3. Toitumine enne ja pärast trenni

    Mina olen asjast nii arusaanud, et tavaliselt enne ja pärast trenni ei ole soovitav süüa ca 2 tundi. Et sellisel juhul organism võtab taastumiseks organismis olevat rasva ja kui sööd, siis võtab söödud energia arvelt ning vana (see mida ihaldame maha võtta) jääb alles. Teine arusaam, et valk enne ja pärast trenni soodustab lihaste teket. Kas olen siis siiani asjadest valesti arusaanud või on see iganenud teooria? Nüüd loen siit ja ka trennis räägiti, et peale trenni peab valku sööma, et lihas ei taastu muidu ning tekib pikapeale väsimus. Aga kuidas siis 4 kg lahti saada jääb natuke arusaamatuks. Kui keegi oskab selgitada, mis on see päris õige, siis olen ülimalt tänulik.
×