Jump to content

AlexChiro

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

AlexChiro

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 13.11.1986
  1. Toidulisandid

    kle jah! eklam ja reklam.. mis nüüd. mina näiteks ei saanud midagi aru, et jah ta paneb neid pulbrit, aga miks, kuidas...
  2. Toidulisandid

    kle! ma ei tea midagi kreatiinist... et ma otsin õiget lisandit! mull ikka oleks vaja midagi et mitte korraga annab efekti, aga edasi ka!
  3. Toidulisandid

    kuule se on väga tore et said lihased kasvada! aga mitte rasva =) mull ka on vaja näts pekki maha ja oleks juba parem... aga küsimus on selles mis tootest alustada. (Vabandust et mu eesti keel ei ole kõige parem =) )
  4. Toidulisandid

    sry! ma mõtlesin et mina tahan vaadata! =) et galeriit ei ole sul?
  5. Toidulisandid

    oi kena!!!! aga su fotod on sul näha?
  6. Toidulisandid

    Kuule vend... on nii! kaalusin 72 kilod umbes! nüüd on 86- 88!!! saan näidata pilte! milline oli ja milline nüüd. ja see on kahe aasta jooksul!!!!!!!!!!!!
  7. Toidulisandid

    ikka saab küsida, aga ma käin Arctik spordi ! aga tema spartas on...
  8. Toidulisandid

    kui alustasin siis Argo soovitas mulle HTR ja Dextora juua! nende pärast sain mingit 7 kilod... mitte ainult nende pärast aga... sõin ka päris palju!!!! nüüd on vaja mingit lisandit mis annavad lisa jõudu trenni jooksul ja kaalu ka!!! mis veel saab olla?
  9. Toidulisandid

    Tere tere spordiinimesed, mul tekkinud selline küsimus, käin jõusaali juba paar aastat! sain juurde mingit 10-15 kilot see aja jooksul. Rasva ei ole väga palju, nüüd mõtlen et on vaja alustada lisandid osta! millest saab alustada? Mis tooted on head, mis pean võtta algusel. Käin trenni 4-6 korda nädalas, söön korralikult, (kaalun 86-88 kg kasv on 187 sm kui see on vaja)... kes saab midagi soovitada??? Suur aitäh kolleegid ja sõbrad. Aleksandr
  10. Minna Pajulahti- Finland Fitness

    väga ilus ja seksikas tüdruk!!!!
  11. Pervaja interesnaja! vtoraja prosto krasotka!!! ostalnqe uzhas... perebor
×