Jump to content

AkselP

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

AkselP

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 16.08.1993
  1. Kükk, mis hästi, mis halvasti? (pilt)

    Kui nende liigeste liikumatus kükile mõju ei avalda, siis äkki oskad seletada, miks ma kükkides selga sirgena ei suuda hoida või üldse selili kukun? Mulle tundub gmasteri jutt loogiline ja seletab selle hästi ära. Põhiküsimus on aga see, kuidas seda liikuvust parandada?
  2. Kükk, mis hästi, mis halvasti? (pilt)

    Mida siis teha, kui mõlema liigese liikuvus on väga väike? Põlv läheb mul napilt üle varvaste ja sirgete jalgadega kummardudes jääb kätel isegi kumera seljaga päris palju varvastest puudu. Nii ei ole ju võimalik normaalselt kükkida?
  3. Film. "Pain And Gain" Aprill 2013

    https://twitter.com/TheRock/status/280673564884094978/photo/1
  4. Kükk

    Endal täpselt sama probleem, ei suuda ka isegi ilma raskuseta kükki teha ilma, et selili kukuks. Mina teen kükke lihtsalt Smithi masinal täpselt sama tehnikaga, nagu teeb ka Marek Morozov saates "Sinu küljes trennis", ja ei usu, et ta halba nõu annab. http://forums.fitness.ee/index.php?&showtopic=30160 Siit saab seda osa näha näiteks.
  5. 1. Allar Raja 2. Priit Ailt 3. Tanel Leok 4. Andres Raja 5. Ainar Karlson 6. Mikk Raudsepp 7. Mart Poom 8. Erki Nool 9. Nikolai Novosjolov 10. Johannes Ahun 11. Kaarel Nurmsalu 12. Egon Kaur
  6. Morozov võitis! http://engine.koduleht.net/templates/champ...Pirita_all.html
×