Jump to content

orav

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

orav

  • Tase
    Algaja
  1. kuidas parem???

    Küsimus selline, et kas parem on toidukorrad jagada igapäev kindlatele kellaaegadele või siis kui kõht tühi siis kohe mingi praad sisse süüa.......eesmärk on lihaste kasvatamine ja rasvumine ei ole probleemiks????
  2. Küsimus laiemale ringkonnale

    no siis ta ju ei lähe paigast ära!
  3. Küsimus laiemale ringkonnale

    ei tia millega sa kyll tõmbad???
  4. Jõusaaal ja kanep!

    ega pole narkootikumi ja jõusaali käsikäes näinud jalutamas jah!
  5. Küsimus laiemale ringkonnale

    no kui ikka see õlg liigesesse tagasi meenub panna siis pole hullu midagi!
  6. Jõusaaal ja kanep!

    aitäh ja EDU sullegi!
  7. Jõusaaal ja kanep!

    saavutan ja savutan!
  8. Jõusaaal ja kanep!

    tahaks ikka savutada ka vahel:))))
  9. Jõusaaal ja kanep!

    Teada on, et alkohol viib vajalikud ained kehast välja ja ega järgmine päev eriti isu ka ei ole midagi süüa. Kuidas lood aga kanepiga on? Küsisin seda ka oma treeneri käest ja tema ytles sellekohta, et seda võid tõmmata palju tahad! Mis Teie sellekohta arvate???
  10. millal, palju, millega!!!

    Kas võin banaani asemel näiteks rosinaid võtta? P.S. Panin kogemata yhe ja sama teema 3x kui võimalik siis kustutage need teised samasugused ära...03-03-04 00:09 ja 03-03-04 00:10
  11. millal, palju, millega!!!

    Suured tänud Sulle??? Tegi tuju kohe väga heaks lugeda nii kiiret ja asjaliku vastust aga selline küsimus veel, et kuna oleks need 2 shake kõige mõistlikum võtta....hommikul, õhtul, enne trenni, peale trenni??? Jõudu!!!
  12. millal,kuna?

    Olen 22a 1.89cm 70kg...hakkasin käima jõusaalis 3x nädalas ja pallimängud 2x nädalas ja tahaksin kaalus kõvasti juurdevõtta ja lihasmassi. Ostsin proteiin Nr.1 Küsimus selline, et millal, kui palju ja millega seda kõige parem võtta oleks...rahas ei ole küsimus.....ja kas tuleb seda võtta ka siis kui ei treeni???
  13. Olen 22a 1.89cm 70kg...hakkasin käima jõusaalis 3x nädalas ja pallimängud 2x nädalas ja tahaksin kaalus kõvasti juurdevõtta ja lihasmassi. Ostsin proteiin Nr.1 Küsimus selline, et millal, kui palju ja millega seda kõige parem võtta oleks...rahas ei ole küsimus.....ja kas tuleb seda võtta ka siis kui ei treeni???
  14. Olen 22a 1.89cm 70kg...hakkasin käima jõusaalis 3x nädalas ja pallimängud 2x nädalas ja tahaksin kaalus kõvasti juurdevõtta ja lihasmassi. Ostsin proteiin Nr.1 Küsimus selline, et millal, kui palju ja millega seda kõige parem võtta oleks...rahas ei ole küsimus.....ja kas tuleb seda võtta ka siis kui ei treeni???
×