Jump to content

Aleks144

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

7 Neutraalne

Aleks144

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 19.10.1993
  1. SKG transformation journey

    Ja kaal tõuseb, damn. Aga räägi, kui suur vahe on siis treenida naturalina ja testo peal olles? Gainzid hoopis teised, see on selge, aga kuidas olek nt trennis on? Minekut ja powerit ka teistmoodi?
  2. SKG transformation journey

    Palju kaloritega plussis oled keskmiselt päevas?
  3. magusaisu...

    Söö siis magusat? Või mis magusas nii ebatervislikku on, et ei tohiks vahel süüa?
  4. Taavi Merisalu Blogi

    Häbiposti ja 10 aastat vanglakaristust, minimaalselt! Ei tea. Minule tundub see harrastussportlaste kontrollimine naljakas.
  5. Martinkink blogi

    jalad on täitsa head
  6. Ragnar22 Blogi

    Ei saa väga teie proleemist aru. Vaevalt tal neid häid sõpru nii palju on, et iga nädal hakkab nüüd raskelt sööma/jooma (eeldan, et seda oma sõbra juubelil teed, paranda kui eksin) ning kui paari kuu jooksul tuleb kord või paar seda ette, mis sellest on? Mitte midagi hullu. Või nüüd kui hakkas kaalulangetuega pihta, ei tohigi enam rihma kunagi lõdvaks lasta? Igaljuhul edu ja järjepidavust blogimisel ja treeningutel
  7. Juust enne magamaminekut

    vaata esimest vastust
  8. SKG transformation journey

    Proovisin ka täna pärast selja trenni ja peab mainima, et tõesti mõnus harjutus trapetsile
  9. Rinnad

    Jätkama dieeti ja jõusaali minema treenima
  10. no selgelt vähem rasva juba , kaua veel kuivatada plaanid? minu arust võiks juba mõne aja pärast clean bulkima, aga eks sa tead paremini mis su eesmärk on.
  11. Igakuine võistlus - Põrandal surumine

    No aga nii oli ju...minu arust peaks kah käed sirgeks lükkama..järgmine kord käed sirgeks iga kordusega, pole kellelgi midagi öelda Vb peakski reeglitesse kohe kirja panema selle, et poleks probleeme?
  12. Tervist ! ootan teie arvamusi.

    Kui tahtejõudu on kõvasti, siis tee nagu sulle sada korda siin juba soovitatud on: HARI END, loe asjalikke artikkleid vii end toitumise ja treeninguga krussi...vajadusel filmi oma tehnikat(nt kükk,jõutõmme) ja postita siia...väheke targemad saavad üle vaadata edu igaljuhul
  13. Tervist ! ootan teie arvamusi.

    Too oma päevane toitumine ka välja
  14. Tervist ! ootan teie arvamusi.

    Mis seal maagilist on? Kaks aastat trenni ja suhteliselt olematud tulemused. Ei usu eriti et käib 4x nädalas jõukas mune sügamas. OK, ainuke variant on see, kui ta on kaks aastat teadlikult dieedil istunud, kuid usun et oleks selle välja toonud.
  15. Tervist ! ootan teie arvamusi.

    Arvan, et toitumine on sul tugevalt puudulik. Soovitan hakata foorumit lappama ja toitumine paika saada, küll siis tuleb tulemus ka
×