Jump to content

qps

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

qps

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 25.02.1993
  1. Põlveprobleemid

    Pildi pealt midagi näha polnud? Käisin sügisel pilti tegemas põlvedest. Arst ütles et piltide pealt vaadates pole midagi viga, söö glükosamiini ja kõik.. Jättis sellise imeliku mulje nagu oleks talle valetanud aga jah.. Ise söön samuti glükosamiine aga sittagi ei aita. Põlvesidemed on head, eriti koormusel. Mul perearst ütles, et kui ikka edasi valutab, siis hakkan mingeid presse tegemas käima. See jällegi rahaeest.. Iseasi, kui kasvuperiood on.
  2. sääremari

    Pinges oleks nagu jah.. Üks tuttav soovitas pipraplaastrit proovida. Eks ma proovin masseerida ja kreeme. Laupäevaks sai Järvejooksule regatud, eriti taha küll katkestada vms..
  3. Mure on mul selline, et olen noor ja tegelen vahetevahel jooksmisega. Probleem on üldse sääremarjadega, mis juba 2 nädalat valu teevad. Treeningu lõpus venitan korralikult aga sellest ma ei saa aru... Kui lihtsalt kõndida, pole midagi tunda. Kui teha kiiremat kõndi- jooksu hakkavad sääred tugevalt valutama ja valu on suht pika aega väga tugev, isegi kui seisma jään.Kõige hullem on lühikesed distantsid, näiteks koolis pean kehalises jooksma mingi paarkümmend meetrit. Siis on valu suht piin ,sest valu on pikka aega ja teravalt. Lihas on jooksmise ajal suhteliselt pinges ja valu on sügaval. Olen määrinud spordikreemi, fastumgeeli jpm... aga mitte midagi pole aidanud. Küsimus on ka, kas kaalium, magneesiumi tarbibine võib aidata selle vastu ?
  4. Küsimus siis selline, olen 16a ja varsti hakkavad jooksuvõistlused. Esimene võistlus on 12 km. Treeningul on mul kesk. pulss 160-170 aga tahaks võistlustel kiiresti joosta. Sellega kaasneb ju kiirem pulss 190-200. Kas sellise pulsiga võib võistlustel joosta, kusagil 1 tund?
  5. Sprint

    Eesmärk on õppida kiiresti sprintima jooksus. Oskab keegi öelda, mis lihas grupi- harjutusi on vaja rohkem teha. Jõusaalis mingid harjutused või jooksus.. Ise vahetevahel kui jooksmas käin, teen vahel 50-100 m sprindi lõike, on see õige ?? Milliseid soovitusi annate? Aitäh !!
  6. Endal põlvedega jama. Sõin 6 nädalat Bio-glucosamine. Ei saa küll aru, et midagi aidanud oleks. Nüüd söön natukene paremat Arthostopi. Igatahes koormuse vähendamine teeb liigestele ainult imet !!
×