Jump to content

phaetom

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

phaetom

  • Tase
    Algaja
  1. HIIT, intervalltreening

    30- 60 min aeroobset tehes ja normaalselt süües läheb mul kaal normaalselt alla. Kuigi see treening tekitas huvi. Eriti see, et tõstab growth hormoonide taset. Kuda ma teada saan, mis on minu maksimum heart rate ?
  2. õlu

    õllekõhtu põhjustab see, et kui õlut juuakse ( mida tehakse tavaliselt õhtuti), siis tekib söögiisu. Süüakse valdavalt soolaseid ja suures koguses. Ja veel peale seda kõike mindakse magama..jäävadki kalorid kulutamata. Sellest sis õlle kõht. kui õlle kõrvale ei söödaks, siis oleks ju enam vähem korras.
  3. kõht

    Kui palju see õige pulsisagedus sis on ? Mulle oon öeldud et 130 , aga kui tavaline pulsisagedus on 120/80 , siis missugune harjutus tõstab 130-ni.? Kõndimine jooksumasinal ?
  4. Hydroxycut Ephedra Free

    Juhend ütleb et esimesel nädalal 1 tablett x3 päevas, teine nädal 2 tabletti x3 päevas ja kolmas nädal 3 tabletti x3 päevas.Tegid ka nii v?
  5. Hydroxycut Ephedra Free

    Lugesin tootja kodulehelt ka seda, aga kuskil pole öeldud miks see alla 18 a keelatud on. Kui keegi teab sis oleksin tänulik kui vastaksite
  6. Hydroxycut Ephedra Free

    Ja kuidas siiamaani tundub?
  7. Hydroxycut Ephedra Free

    Kas kellegil on kogemust selle rasvapõletajaga? Kui hästi see toimis`? Kas seda on üldse Eestis saada ka v?
  8. help

    Olen püüdnud oma keha testosterooni taset tõsta, aga seni ple midagi muutunud. Olen kuulnud, et on olemas tabletid testosterooni taseme tõstmiseks mida võtta. Soovikski siis teada ega need kahjulikud ole ja kas nende võtmine aitab ka trenni tulemustel pikas perspektiivis ?
  9. söögid

    Kust oleks võimalik saada erinevaid retsepte korralike toitude kohta, mis oleksid nii madala süsivesikusisaldusega ja võimalikult proteiinirikkad ?
  10. ainevahetus

    kuidas saaks ainevahetust kiirendada ? olen kuulnud mõnda ettepanekut,kuid midagi kindlat pole soovitataud. Ise liigun küll üpris palju , aga ikkagi aeglane ainevahetus.
  11. liigesed

    mul valutavad põlve-ja küünarnuki liigesed. Hack kükki on sellepärast valus teha, mistõttu seda enam ei teegi. Ise liigutan piisavalt..mängin regulaarselt korvpalli ja jalgpalli ja ei usu et vähesest liikumisest on. Kuidas saaks neid kohti tugevdada ?
  12. saun

    kas peale trenni tasuks saunas käia ? vaatan et mõned kõvemad mehed ei käi. kas peale trenni saunas käimisel on mingi mõju ka tulemusele `?
×