Jump to content

kaos

Kasutajad
  • Sisu loend

    86
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kaos

  • Tase
    Värske olija
  1. Rasvaprotsendi arvutamine

    Kas see nüüd päris õige tulemuse annab, kuid midagi sinna lähedale vast ikka! Vaata siia
  2. Trapets

    Vaata ehk leiad siit midagi kasulikku mida rakendada oma treeningus, kui siit saidilt ei taha vaadata.
  3. Kas siiski Ott või Marek?

    Loomulikult oleks võinud ka E.Savisaart pakkuda! Lihtsalt mulle ei mahu pähe kuidas saab üks grupp inimesi nii pikalt paigal tammuda, nagu kari poisikesi kes teineteise noku pikkust silmaga mõõtmas! Võiks nagu edasi arenema hakata! Ei saaks öelda et kumbki teie iidolitest vähe treeninud ennast oleks. Kui siin vähem mõtetuid teemasid teeksite ja rohkem treeniksite siis võib juhtuda et saate ka ennast kunagi nende meestega liigitada! Seniks aga kainet mõtlemist ja sirget silmavaadet!
  4. Kas siiski Ott või Marek?

    Toivo Tootsen
  5. ujumine peale trenni

    Eks see kasulikkus peitub treening järgses lõdvestuses (kui ujuda rahulikult) Aeg on sellisel puhul ehk teise järgulise tähtsusega. See pigem tunde küsimus!
  6. Jõusaaal ja kanep!

    nalja rohkem kui rubla eest. Aga fakt on see et ega pederast ka ennast pederastiks ei pea, sama kehtib inimeste puhul kes lõõgastust ja õigustust oma läbikukkumistes otsivad mõnuainetest. Raske võidelda millegi vastu mis kalliks saanud!? Arvasin ennem õieti, vot täpselt selliseks see teema muutunud ongi! Aga jõudu kimumises jms. Minu poolt teema lukus.
  7. Jõusaaal ja kanep!

    Suure naljana tundub ka sinu postitus! Oleksid võinud siis omaltpoolt mõne andekama lingi siia lisada!
  8. Jõusaaal ja kanep!

    Tahad teada mida ma arvan??? Loe SIIT siis saad teada mida ma arvan! Üldiselt on nii, et see teema on siin kunagi vana foorumi ajal juba olnud nii et ma umbes juba aiman kuhu sellega jõuate! Ega midagi, kainet mõtlemist otsuste tegemisel!
  9. Grrrrh....Kas siin on tegemist kloon produktidega, et sellist küsimust üldse küsida saab??? Kui sa suitsupakil olevaid kirju lugeda ei mõista, siis kuidas saad sa hakkama siin sinu küsimusele vastanute kirjadega??? Ei ole oluline kas suitsetab Markus, Arnold või Marek, sest see on nende elu ja laske neil seda elada nii nagu nemad heaks arvavad, milleks rajada oma harjumusi kellegi teise järgi?
  10. Kandiline lõug?

    Mul tunne et sa selle küsimuse peale tulid mõnd karikatuuri vaadates!?
  11. Hommikune idee.

    ...ding-ding-ding-kes 100kg ära ei suru, see on Savisaare sõber
  12. Aidake!

    Püramiid, püramiid.... mnjahh selle püramiidiga on selline asi et näha saad seda TV3-s laupäeva õhtul kell 20.10 kui seda vaatad siis saad kindlasti läbi tele pildi kaasa harjutada!
  13. Aga et siis muidu nagu ei ole mõtetki proteiini süüa või??? Sellega on nii et: proteiin on valk & valk on proteiin. Süüa tasub seda igatahes ja igal inimesel! Küsimus pigem siis selles et millisel näol seda süüakse, kas soetatud valgupulbri e.(toidulisandi) näol või saadakse seda igapäevatoidust näit. kala, kana, erinevad piimatooted jne. Kohati jääb mulje mõne postitusest nagu see proteiin oleks veel eraldi mingi ime asi! Sorry OT pärast, aga oleks hea ikkagi need algsed, lihtsad asjad selgeks teha omale, infot jatkub siin ja ka mujal samalaadsetes foorumites küllaga. Teema algatajale niipalju infoks et kui sul on üleliigset raha mille eest kindlasti soov seda nn. imerohtu osta, siis minu poolse soovitusena kuluta see raha parem mõne asjaliku treeneri peale kes aitab sul selgeks saada mõningad algtõed kehakultuurist, ja koostada vastavalt sinu kehatüübile treening ja toitumis kava! Usu mind see raha ei ole maha visatud kui nii teed. Küllalt nähtud potensiaaliga poisse kes asja kallale asuvad suure innukusega, kuid seda kõike valesti, teadmatult ja kontrollimatult! Et siis milleks aega raisata teadmatusega kui võimalus alustada kõike õieti ja juhendatult! Kõike paremat.
  14. Maitsvad proteiinipulbrid

    Sama siin. No1-ga igati rahul. Hea ?okolaadi maitse ja hästi lahustub! Good job.
  15. doonorlus ja trenn

    Ühinen eelnevate soovitustega sellel päeval rahulikult puhata ja loomulikult toituda. Katsile märkuseks niipalju, kui vere andmine alandab vererõhku siis sigaret vastupidiselt tõstab vererõhku! 1 sigaret tõstab keskmiselt 15 elavhõbeda sammast. Vaatamata kõigele ei soovita suitsu kimuda
×