Jump to content

IkoOn

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

IkoOn

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev September 24

Profiili informatsioon

  • Sugu
    m
  1. Jõusaali tsitaadid

    Cheat on your girlfriends, not on your WORKOUTS! - indeed, humoorikas hüüdlause. NO PAIN, NO GAIN! - suhteliselt hea video selle kohta Jim Carrey'ga. http://www.youtube.com/watch?v=RKt8B00rnbo Whatever the mind of a man can concieve, it can achieve. '' - W. Clement Stone [1902-2002] ''The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very rough, mean place, and no matter how tough you think you are, it will beat you to your knees and keep you there, permanently, IF you let it. You, me, or nobody, is gonna hit as hard as life, but it ain't about how hard you hit. Its about how hard you can GET HIT and KEEP MOVING FORWARD. How much you CAN TAKE and KEEP MOVING FORWARD. If you know what you're worth, then go out and GET what you're worth! But you got to be willing to take THE HIT.'' - Sylvester Stallone.
  2. Väiksena kogesin tihti seda eelpool mainitud ''growing pain''i ja vahel harva tuleb nüüd - 19 aastasena, ka seda ette. Just peale puhkuse perioodi, kui teha üks korralik jõusaal, siis hakkavad öösel jalad ''kasvama'', see on jube ebamugav tunne mis ei lase magada ja erineb täiesti trenni-järgsest valust. Järgmine päev suudan ka kogeda ''lihasvalu'' raskest trennist. Lihtsalt mainin huvitavat fakti.
  3. Kuivemad reielihased,

    Ma ei ole kahjuks väga tuttav kindlate terminitega, ma mõtlesin 45° jalapressil teha suhteliselt kiireid seeriaid, mitte jõudu arendades, vaid kiirust üldiselt. ... ja seljapingil tõesti annavad tunda reie tagapealihased.
  4. Kuivemad reielihased,

    Selge. Ülakehale ma pööran muidugi tähelepanu, kuid see ei jõua nii kiiresti järele. Ma teen seljapingil 25kg kettaga seeriaid, alaselg peaks olema tugev, kuid alustan ka siis jõutõmbega. Tänan.
  5. Kuivemad reielihased,

    Hack-kükk tundub huvitav, tänan. Täpselt nii ... peaks. Ülakeha rinnalihased, käed, kõhulihased eksisteerivad visuaalselt, käevartel on veresooned ka hästi näha, suhteliselt kuiv, kuid muidugi tahaks enamat. Reielihase ümbermõõt on ~60cm, suured, sellepärast ma usun, et kuivus aitaks neid väiksemaks teha - võib -olla.
  6. Kuivemad reielihased,

    Ma pean kasutama suuri raskusi, et jalad saaksid koormust. Ülakeha ei kannata seda välja, mida kükid vajavad.
  7. Kuivemad reielihased,

    Rasvaprotsent on alla 10ne ja toitumine on suhteliselt kontrollitud, nagu sportlasel olema peab. Ülakeha on suhteliselt kuiv, kuid jalad on nagu pakud, ei kujuta ette milliseid harjutusi peaks tegema ...
  8. Tervist, minu küsimus on suhteliselt spetsiifiline. Olen kuskil ~4 aastat jõusaali teinud ja sprinterina jalgadele rõhku pannud, peamiselt treenin nelipealihaseid suhteliselt plahvatuslikult kaldpingil, kükke ei saa teha, sest turi ei kannata vajalikku koormust. Küsimus on selles, et kuidas ma saaksin üldiselt reisi kuivemaks? Kas teistsuguste harjutustega võid ainult toitumisega?
×