Jump to content

Czesci

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Czesci

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 11.02.1994
  1. Kava.

    Mm.. , ma ei teagi , ma hommikul ärkan , kõht pole tühi , lähen kooli , seal väga harva, söön , ja siis koju , ja õhtul söön . Vahepeal söön päevas 1 korra, vahepeal 2 korda, kuid on ka päevi kus söön 4 korda . Oleneb kõik sellest kuidas enesetunne on , mõnipäev on lihtsalt selline väsimus peal , ning , siis ei olegi sellist mõtet/tunnet, et tahaks nüüd süüa . Aga noh , kui nüüd jõusaalis hakkan käima , siis proovin ikka hommikuti ka midagi hamba alla pista, muidu varsti kukun kokku
  2. kysimus neile,kes on alla v6tnud.

    Jaa ;d , kunagi kaalusin vist, 60 , aga suvel hakkasin kasvama, ja rohkem väljas käima , ning nüüd olen 166cm pikk ja kaalun 50. Võtsin 10 kilo alla, eriti midagi märgatav pole , Ja selle meeldimise kohapealt ütleks nii , kui sul on iseloom super hea siis sa ka meeldid inimestele sellisena nagu sa oled , Ära arva, et kui sa nüüd mingiks muskli mäeks saad siis oled,mingi pano mees vms , Kui ise oskad käituda, ja suhelda, siis on kõik hästi !
  3. Kava.

    Mida sa silmas pead toitumisega ? Et , mingit rämps toitu ei sööks , ja süüa ikka mõistuse piires ? Toitumine hetkel vägagi korras, söön 2 korda päevas, tavaliselt . , rasvaseid toite söön väga harva , Üks küsimus veel , Kui ma päevas palju vett joon , kas see suurendab magu ? Ja tõstab söögi isu ? Kuna joon päevas ikka päris palju , vett . Ja komade, koha pealt, et see on msn'is külge jäänud , !
  4. Kava.

    Tevist , Hakkan siis järgmisest kuust käima , jõusaalis , tartus , myfitnessis , Ja Tahaks siis, teada, mille järgi kava kokku panna ? Hetkel , olen käinud , 2 kuud jõusaalis , kutsekas , Nüüd aga plaan minna , myfitnessise, seal on rohkem , trensööre jne , Et , tahaks teada mille järgi see kava paikka pannakse, Ja äkki on teil soovitada , mingi algajate kava , Ning kas, enne trenni soojenduseks, näiteks jooksmine lindil on sobiv soojendus ? Et andke nõu jne , (Pole kindel, kas teema on õiges kohas , aga peaks ikka olema .) Kui midagi segaseks jäi siis palun kohe öelge .
×