Jump to content

tuutu

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tuutu

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 29.03.1987
  1. AVALIK PÖÖRDUMINE.

    tundub, et aju poolkerad on lahku löödud.. ajukeemia veidi valeks läinud.
  2. Martial arts

    eks pigem individuaalselt harjutada kõike seda. Internet on kõike head ja huvitavat täis selle koha pealt. Baasi saamiseks võib algselt batuudikeskuses möllata, nt. Skypark Batuudikeskus Tallinnas.
  3. painama jäi üks küsimus, et kuidas ta need kivid peale tõstmist sealt alla saab?
  4. Palavus - kuidas mõjub?

    Palavus on mõjutanud nii, et kui maja taga varjus näitab temperatuur 33 kraadi, siis toas on ca 30-31. Mis tähendab seda, et väga palju enam liigutada ei viitsi ja kogu see palavus väsitab suhteliselt ära. Ongi 2 võimalust, kas olla rannas või keldris jahedas. Üldiselt see temperatuur mõjub veetarbimisele ja higistamisele meeletult ning viimased 3 päeva olen maganud põrandal parketi peal ja vaid patja on magamiseks vaja olnud. Ainuke viis, kuidas üldse und veidigi tuleb. Trennis on väike jõu langus, kuna jõusaal on suhteliselt seotud väliskeskkonnaga mul, siis on seal sama soe kui väljas ja vett ei jõua niii palju juua kui kulutan =). Aga täname jumalat, et töölt puhkus sai õigeks ajaks võetud
  5. Lihasväsimus

    tegemist on jagatud kavaga ja ma ei usu väga, et tegemist on liigse treeningkoormusega. Ja olen teinud ka vahepealseid pikemaid puhkusi. 2 nädalat pausi, + 2x 1 nädal. Isegi kui 2 nädalat puhata, siis ikka jääb lihas kuidagi kangeks vms. Seesama jama oli mul kunagi kergejõustikus ka.. sellest tulenevalt arvangi, et äkki miskit toitumises pahuksis.
  6. Lihasväsimus

    mm.. ei ütleks. jõusaali 3 korda nädalas + saalihokit aeg-ajalt. Puhkan i alati korralikult välja järgmiseks trenniks, öösel magan hästi.. täiesti.. anomaalia.
  7. Lihasväsimus

    Niih.. väike küsimus Vanus 21, kaalu 88kg, pikkust 178cm Jõusaaliga tegeldud aktiivselt ca poolteist aastat, varasemalt kergejõustikut.. Probleemiks on siis see, et pidevalt on selline lihasväsimus tunne nagu tahaks meeletult venitada. Siis kui ära venitada, siis on jälle hea ja tore olla.. kuid 3-4 tunni pärast taaskord selline.. väsimus/tahaks venitada tunne. Suhteliselt ebamugav tunne. Enne ja peale trenni on kogu aeg venitused, kuid siiski... jääb selline tahaks venitada tunne ja see väsitab. Ehk on küsimus mingis vitamiinis või ongi lihtsalt selline lihas, mis tahab venitamist kogu aeg? (arsti väitel) Any help appreciated. tuutu.
×