jõukakapp
Kasutajad-
Content count
35 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout jõukakapp
-
Rank
Algaja
- Birthday 03/25/1995
Profiili informatsioon
-
Sugu
Male
-
Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
jõukakapp replied to Ott Kiivikas's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
Kahju jep , aga vorm oli küll väga hea ! -
Kas kätekõverdusi võib igapäev teha ?
-
Aga miks 3x20, see on pigem vastupidavus siis ju , kui nt teha 4x 12,10,10,8 , see ei treeni paremini ? Või 3x12
-
Lamangus jah .
-
Tere , kas keegi oskab mingisugust kätekõverdus viisi nimetada mis treeniks kõige paremini ja kui palju seeriaid teha , või järiest lasta nii palju kui jaksan ? Aitäh vastamast.
-
Tere , kas Nt: hera80nes olevad aminohapped vajaksid ka lisatäiendust ? Nagu ,et kas ma tegelt võiks ka võtta juurde tablettidena BCAAd ? Aitäh.
-
Tere , kas oleks hea minna 3-ndat päeva jõusaali järiest . Täna tahaks väga minna , homme pikk koolipäev ka. Ma mõtlen just seda ,et Esmaspäev oli rind , eile oli jalg , ja täna oleks siis biitseps ja õlg. Et kui ma trennisin jalga , ega mingit erilist pinget käed vist ei saanud , neljapäev ja reede oleks vabad , kas taastaks ära ? Aitäh Vastamast.
-
Tere , lõpetan nüüd 7 kuud jõusaalis käimise , sügisel alustasin alguses 5x5 modifitseeritud kava kulturistidele ,teie lehelt, siis tegin vahepeal jälle 12 10 8 kava ja nüüd jälle 5x5-te, jõudu tuleb selle kavaga alati juurde. Jõust rääkides , ma olen 170 pikk ja kaalun vist 67-68kg, välimust juba hakkab nägema,et olen trenni teinud. Asi on selles ,et tahtsin küsida palju peaksin päevas sööma süsivesikuid, sest kõht on ka ikka ees , mitte tohutult , aga ikka on . Tahaks seda ära saada. Palun Vastust , aitäh !
-
Asi on üle läinud ja sellega veel , et enam ei vääna oma pead koguaeg , arvan,et selles asi oligi , aga üle ta läks
-
Ikka veel sama jama , peab Massaažis ära käima , ja kui see ka ei aita siis peab vist neuroloogi juurde minema , mhh .
-
Lugesin küll ,aga mida isiklikult soovitate ?
-
Tere, olen 17.a noormees Mul on selline probleem ,et teen trenni ja trenniajal, suhteliselt alguses , esimesed harjutused , hakkab kaelast pähe valu lööma , ning kohe kui teen kaelaringe valu katkeb , pärast igat seeriat teen 2-3 kaelaringi , tahaks ikkagist teada milles asi on, sest kaua ma seda kaela ringitan Sai ka ostetud Grindeks , see geel , määrin seda kaelale , vaatab kas aitab. Samuti ragisevad ka kael ning ka selg natuke. Aitäh lugemast !
-
Siin Rakvere vahel oli mingi tüüp kes jooksis päevast päeva tagurpidi mööda linna ja igalpool. Ei tea kas ta enam seda ka teeb ..
-
Tere, äkki peaksid kontrollima südame anatoomiat ja tegevust tehes EKG ning veel koormuse EKG . Võib tulla ka ületrennist ning stressist Aga pole ka mingi arst
-
Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
jõukakapp replied to Ott Kiivikas's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
Väga Hea vorm .