Jump to content

night596

Kasutajad
  • Sisu loend

    141
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

-1 Tropp

night596

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 01.09.1993

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://www.facebook.com/sander.lopatin

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Mu eesmärgiks oleks rasva % langetamine ja ehk 77 kg ära kaotada 74 kg peale aga seda rasva kulul .
  2. Oskab keegi soovitada , millest võiks koosneda üks korralik aeroobne trenn , endal plaanis muidu tsirka 2 h jooksurajal joosta . Head Uut Aastat ka kõigile !
  3. Selline küsimus kas keegi ei taha HT-R- i šokolaadi oma vahetada maasika vastu , suvel tegin lolljuse ja ostin 7 pakki šokolaadi ja 2 maasika , aga maasiak oma palju parem ja šokolaad väga ei meeldi .
  4. Muideks kas puttru on mõttet süüa kui ma tahan rasvast vabaneda , söön täistera kaerahelbe puttru iga hommik .
  5. Jõusaalis ühte rasvapõletus protsessi teha ei saa , sest mul vasaku tuhara lihas hakkab valutama , käisin arsti juures tehti rönken ja öeldi , et kõik on korras , et see läheb pika aja peale üle aga noh juba 3 kuud kui pole üle läinud annab tunda kui hakkan kiiremini kõndima või jooksen ja sellepärast on ka suht 3 kuud paus aeroobse trenniga kuid tahaks väga jooksuraja peale tagasi saada . Sp ma üritan toidu ainetega teha nii palju kui võmalik , et rasvaprotsent vähemaks saada.
  6. Mul just ongi see , et oles vaja kõhupealt palju vähemaks saada .Mis toiduained peaks vältima , rasva kaotus on suht pikk ja raske protsess.
  7. Kas rasva põletamis protsess käis nii ,et söön väikestes kogustes kuni 5 kord päevas ? Oleks vaja siis kogu keha pealt rasva protsent palju vähemaks saada .
  8. Ma saan sõrmi sirgeks aga väike näpp kiilub vms, aga loodan , et see üle läheb .
  9. Kui tõesti asi on närvidest siis ehk on ravitav mingi süstiga või kuidagi nii perearst ütles vähemalt ,aga endal selline tunne , et peaks jälle pereasti juurde minema , aga kui see ei ole ravita siis tõesti ei tea mida teha , sest endal just kui kõige meeldivam pole vaadata kuidas näpud kiiluvad , sest praegu ärkasin esimene asi hakkasin näppe liigutama , aga väiksed näpud kiiluvad , randmega ringe teha või käsi venitada , kaob ära see näpu kiilumine . See asi kestab juba 3 kuu . Loomulikult käivad mõttet peast läbi äkki see on jõusaalist , käsivars on seotud näppudega äkki treenin seda üle või tõesti ma ei tea .
  10. Oskab ehk keegi aidata ,mul vasakul käel kiilub väike sõrm hommikuti kui ärkan , päeval seda pole , kui aktiivselt käega liigutan , käisin perearsti juures ja ta saatis mind neuroloogi juurde , sinna lähen 8 oktoober varem ei saanud aega , aga see näpu kiilumine häirib , arst ütles , et selle näpu kiilumise õige nimi on tulistav sõrm vms ,googlest otsisin ja midagi ei leidnud , probleem on veel selles et ma lõin kuskil pool aastad tagasi vasaku käe küünarnuki niii ära , et käsi muutus tuimaks , laks oli nii kõva , et pm 1 kuu andis küünarnuk tunda valu , nüüd aga see ära löödud koht on üli tundlik pms kui õrnalt näpuga lüüa , siis närv tuneb valu vms . Tekst üsna keeruline , aga loodan , et keegi vastab :D . See näpu kiilumine tekib ka vahest parema käe väiksel näpul , milles asi on ma ei tea .
  11. Ei lihtsalt käisin tööl , töö juures veel üks tüüp tegeleb treenimisega ja ütles , milleks sa kreatiini jood vanaduses tahad impo olla , ma ütlesin , et see on jama , see poleks nagu võimalik, muidu peaks kõik inimesed (mehed) impod olema , sest kreatiini leidub ka lihas kui ma nüüd ei eksi , mind see väga ei ehmata
  12. Oskab keegi aidata , olen kuulnud ja mulle on rääkinud sõbrad kreatiini kohta , et ma ei jooks seda , et sellest võib jääda impoks ja tulevikus ,mida rohkem ma erinevaid toidulisandeid joon seda suurem mõju on mu tulevastele lastele jne , et lapsed võivad tulla mitte terved toidulisanditest , ma isiklikult seda ei usu , aga oskab öelda keegi , on neil toidulisanditel siis tõesti nii suur mõju et võib nii juhtuda . Ette tänades.
×