Jump to content

Kuup

Kasutajad
  • Sisu loend

    734
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kuup

  • Tase
    Tegija

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Läänemaa
  1. Pulss madalaks

    Pulssi olen nii kellaga mõõtnud kui ka ise südamelööke kuulates (kuulen ja tunnetan väga hästi), arvud klapivad. Kõrgema pulsiga (160+) regulaarse treenimise jätsin katki, kuna tundsin, et süda ei taastu ära nii kiiresti ning pigem pulss tõusis selle tõttu. Maksimaalset pulssi koormustestil ei proovitud, lasti 180ni, ise olen saanud 202 maksimaalse pingutuse ajal. Võtan siit teadmiseks, et aeroobset treeningut pikemaks teha sujuvalt ning võiks spordiarsti juures käia ja aeglast taastumist uurida. Tänud diskuteerimast
  2. Pulss madalaks

    Need 2 vastust olid päris head juba. Psühholoogiaal on ka kindlasti oma roll, sest joostes aeroobses tsoonis kõigub pulss ühtlase tempoga +-10 lööki ja see oleneb väga palju sellest, mis mõtted üldse peas on. Endale jäi ka silma see, et pulss alla 120 ei langenud, samas arste see väga ei huvitanud millegi pärast. Aga kuidas on teil lood pulss istudes vs püsti seistes? Tark valem ütleb, kui vahe on alla 15 löögi, siis on hea tulemus. Endal jääb see pigem 20-25 kanti.
  3. Pulss madalaks

    Olen teinud 2x haiglas kardioosakonnas, nii ratta peal kui ka lindi peal. Kõik oli ok, ainult peale koormust ei langenud pulss alla 120.
  4. Pulss madalaks

    Tere, Kas kellegil on siin olnud sellist probleemi, et aeroobse treeningu tulemusena ei ole rahuloleku pulss langenud? Olen kevadest suve lõpuni aeroobset teinud eesmärgiga igapäeva elus pulssi alla saada, kuid ta jääb ikka sinna 60-70 kanti. Esineb bradükardiat tühja kõhuga ja rahuliku päevaga(~45-50 lööki minutis) kuid see ei saa olla treeningu tulemusena. Jooksin ca 4 korda päevas iga hommik 130-140 pulsiga 30-45 minutit, paar korda kuus ka pikemat tiiru(15-20km) pulsiga 160-175, kui testot oli ülemäära. Hetkel teen jõusaalis ja jooksen peale igat trenni 15 minutit lindi peal pulsiga 130-140, rahuloleku pulss on sama või pisut tõusnud. Jäme ei ole. Kui kellegil on kaasa rääkida, või oskab väga head südamespordiarsti soovitada, siis ootan huviga.
  5. Rinnalihased.

    issand 4-5 aastat tagasi oli siin foorumis vaidlused pidevalt, et kas erinevaid lihase osasi saab isoleeritult treenida või mitte, mis siiamaani pole selgeks seda saanud siis ja ajate noortele pudru ja kapsaid?
  6. Peksa saamine

    Väike vihje linnas õhtuti kaklemisel. Üritage nii olla, et tänavavalgustus on vastase poole, see pimestab teda nac ja annab sulle väikse eelise. Aga nukid saab teha näiteks vanast vene kraani otsast, olid kunagi sellised suured, otsad tuleb lihtsalt teravaks viilida aga muidu võib selline külm relv, eriti kurikas endale saatuslikuks saada. See ju suht suur ja kohmakas. Paned laksu ja kui vastane saab sellest kõrvale põigelda, siis võib kurikas enda suunas tagasi tulla
  7. Sheik trenni ajal?

    Ei soovita trenni ajal midagi muud peale vett, kuna asi hakkab seedima ja lihas võib verenälga sattuda.
  8. Munakollane?

    Muna söömine tähendabki kollase ja valge söömist, muidu oleks see ju munavalge söömine.
  9. Система

    No arvata on et igas olukorras vaja teada mida teha. Kui vastane sai su pikali on tal eelis aga kõik pole veel läbi, saab väga edukalt ka olukorra enda kasuks keerata. Ja need sistema videod on imelikud, tavaliselt kui ikka vastane lööb siis ründad vastu ja kui vastane pikali/eemale hakkab minema, ei lase tal oma teed minna, vaid lähed veel peale kuni ta maas on ja abitu. See, et seal videos löögi ära plokeeris, ei ole mingi võit, paneb veel seljatagant jalaga paugu...
  10. Kulturistide provotseerimine

    Õige jutt. Ehk kui kakelda ei soovi, ei ole mõtet rullnokkade ees lihaseid demoda
  11. Piim on parem kui mitte midagi. Peale igat trenni lasin paki piima(heal ajal alma piima või pett) ja lihas kasvas kohe isuga.
  12. Kuule hüüumärkidega air alert. See ei ole üldse nii hea programm. Intensiivsus on päris kõrge ja põlvedele väga halb. Tegin muidugi kunagi läbi. Sain sama tulemuse lihtsalt kükki tehes ja säärt treenides ning korralikult venitades. Trenni lõpus mõned kükkishüpped, kusjuures intensiivsus oluliselt väiksem kui selles programmis.
  13. See kuri kuri metaaan :)

    Mis seal ikka rääkida, päris mitmeid teemasi on sellest http://www.bodybuilding.ee/ Lugesin ise kah neid läbi, eks seal erinevaid arvamusi ja kogemusi. Mõnel ei ole midagi teinud halba, isegi lapse olevat terve sünnitanud. Mõnel aga tervisehäired - rinnad kasvavad + muud kasvajad kõhuõõnes. Eks seda ei tohiks nii lambist võtta, regulaarselt peaks arsti juures organismi üle vaatama, missuguseid muutusi on toimunud. Kõige parem on muidugi üldse mitte võtta, hiljem nutate tervist taga.
  14. Sage urineerimine

    Tere! Viimasel ajal(paar nädalat) on õhtuti suurenenud urineerimise vajadus. kella 20:00-00:00 olen 5 korda wc's käinud. Tavaliselt 3 korda sellise aja jooksul. Uriin on valge. Soolasi üle ei tarbi, söön nagu ikka ja kõrvale joon piima. Olen 20 aastane. Kas on võimalik I diabeedi tunnus või mingi toitumise häire? Päeval nagu eriti ei urineeri ja joogijanu kah pole. Aga õhtuti suureneb joogijanu, ei julge juua kah enne magamaminekut.
  15. Valu südames ja insuldi tunnused.

    Seda unehalvatust esineb endalgi, tavaliselt varahommikul saab seda ise esile kutsuda.
×