Jump to content

Cardoo

Kasutajad
  • Sisu loend

    61
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Cardoo


  1. Kas tõesti siis jõutõmme on nii tähtis harjutus jõusaalis?

    Ma paar korda olen teinud, ja siis jälle pooleli jätnud.

    Mida ta kõige rohkem arendab?

    ülemised kui alumised seljalihased, tuharad, reie eesmised ja tagumised lihased.


  2. Mis te arvate kas 4 ja poole kuuga on areng olnud kiire kui olen juurde võtnud selle ajaga 8kilo? (ei väida et lihasmassi, loomulikult ka rasva juurde tulnud)

    Kuid siiski? Olin 1.September 73kg ja praeguseks 81 kg, muide 181cm pikk kah :blink:

    kas jõunäitajad on ka paranenud või on ainult kaalu juurde tulnud ?


  3. Selle aasta EMV jõutõstmise võistlusel parima noore (kuni 75 kg) tulemus oli 135 kg. Ei tea kas on vahepeal ületatud, 3 a tagasi Eesti rekord oli 170 kg selles kaalukategoorias noorte klassis (eks võitlustel ikka surumissärgiga). Kas mainitud noormehel on ainult surumise tulemus hea või ka kükk ja tõmme?

    hm, jõutõmme oli esimest korda proovides 135kg mäletamist mööda . kükikohta ei oska öelda praegu . ja kus eelmiste aastate tulemusi näha saab ?


  4. Ei no iseenesest pilti pole vaja, sest minul pole selle infoga nagunii midagi teha, ma lihtsalt arvasin, et vb teate ketaste kaale valesti. Meil jõusaalis on need läikiva äärega kettad 12,5kg ja need pruunikad 15kg ;)

    no eks ,neid kettaid on ka erinevat kaalu ja mõõtu , neid puurne on meil jõusaalis 5 , 10 , 15 ja 20 kg-seid.


  5. Vabandust, ma ei tahaks väga vaidlema hakata, aga siiski mulle tundub, et peal on ju 75kg 100kg asemel ja 80kg 105kg asemel.

    Sest peal on ju raskust 12,5kgx2 + 15kgx2 + lukud(5kg) + kang(15kg) (ja 2,5kgx2) Aga pead ei anna, vb tõesti on siis välimuselt samad kettad eri raskused.(minu jõusaalis on ka täpselt sellised kettad olemas)

    Üldiselt, kui tõesti on nii, et 105kg on peal, siis on väga hea suruja! Ainult, et tõesti jalad paremini maha, ma juba vahepeal mõtlesin, et vend kukkub ümber seal :D

    kõik suured kettad on 20Kg ehk siis 4x20 + 2,5kg kettad kang 15 ja lukud kokku 5kg

    kui tõesti asi nii hull siis võin tõestuseks pilti teha . reedesel jõusaalipäeval ;) meil jõusaalis kaal ja enne surumist kaalusime veel kangi ja kettad kõik koos üle ka . Ma kusjuures ootasin juba sellist küsimust :D


  6. 85kg seal kyll peal ei ole. 60 heal juhul.

    Teed nalja ? Kang 10kg kettad 2x20 , 2x15 , 2x2,5 .

    Elav tõestus on mu praegune klassivend, kes hakkas halva naabruskonna tõttu 13-aastaselt jõusaalis tõsiselt treenima. Praegult(17-aastaselt) surub ta rinnalt küll 90-100, aga on ka 1.60 pikk. Teadusliku poole pealt niipalju, et pidev, tugev surve lükkab luud üksteisele lähedamale,suurendades niimoodi rõhku luude otstele ja vähendades potensiaalset kasvuruumi.Mõlemad on luude (pikkusesse)kasvamisel väga olulised. Mul määrati kasvuea lõpp samamoodi, spordiarst saatis mind röntgenisse ja ütles siis, kas ja kui palju ma veel kasvan.

    Ta ei ole 13 vaid 15 ja pikkust 180cm kehakaal 72kg ilmselt rohkem ei kasva !


  7. Keegi juba mainis, et see on müüt jne...Aga samas olen lugenud, et liiganoorena näiteks puberteedi eelsel perioodil liiga suurte raskustega treenides võib olla negatiivne efekt kasvule. Kõik oleneb suuresti treeningmetoodikast. Laste puhul ei soovitada keharaskusest suuremaid raskusi treenides kasutada. Ise ausalt öeldes ei näe suurt mõtet 14-aastane jõusaalis kulturisti moodi rassida.

    hm, keegi polegi rääkinud siin kulturisti moodi rassimisest jõusaalis ,vaid ma kontrollisin selle fakti tõesust !

    Tänud ikkagi mees !

×