Jump to content

nonni

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

nonni

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 07.03.1988

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  • Asukoht
    Tallinn
  1. tõsisemalt asja kallale

    Tegin treeneriga läbi, aga kõik need harjutused ja masiand olid tegelikult juba tuttavad. Soovitati pealaest jalatallani kogu kava paar korda nädalas läbi teha ja mõni päev lindi peal joosta.
  2. tõsisemalt asja kallale

    Käin pikemat aega Spartas.. Eelmisel aastal sai treening- ja toitumiskava ka tellitud, aga paraku pidin pettuma. Tol ajal polnud suhtumine kuigi personaalne. Kõigile anti ühesugune standardkava ette ja ega toitumiskava ka eriti ei kohandatud. Täna käivad asjad vb teisiti..
  3. Olen juba mõnd aega oma sobivat trenni otsinud ja lõpuks pidama jäänud jõusali juurde. Aga mida teha siis, kui tekib huvi tõsisemalt jõusaali spordialadega tegelema hakata? Enamikuga spordialadest on lihtne: lähed trenni, on treener, vahel ka meeskond, kellega koos tööd tegema hakata, et võistlustel tulemusi saavutada. Ent kuidas on fitnessiga? Jõusaalis on küll treenerid ja vahendid, Internetis lugematul hulgal matrejali, mis õpetab õigesti toituma ja treenima, aga nii ma ilmselt oodatud tulemusteni ei jõuaks. Kuidas leida see "tugiisik", kellega koostöös eesmärkide poole püüdlema hakata? Tahtmine on justkui olemas, aga teadmistest ja vahel harva ka motivatsioonist jääb vajaka. Lugedes spordialas sees olevate naiste edulugusid, on sellesse maailma sisenemine olnud tihti väga lihtne: helistasin oma tuttavale treenerile, leppisime kokku, panime plaanid paika ja nüüd olen tippvormis ja käin võistlemas. Kuidas ikkagi alustada?
  4. Swedbank Xdream

    Mõtlesin, et võiks see aasta enanst proovile panna ja Swedbank Xdreamist osa võtta. Eelmisel aastal sõbrannad käisid ja kiitsid. Läheks ka, aga selleks oleks vaja kaht hullu, lõbusat, vastupidavat ja taiplikku naisterahvast. On keegi äkki huvitatud?
  5. Kana wok kookospiimaga

    Improviseerisin täna natuke ja tuli väärt asi minu maitsemeelte järgi. Jagan teiega: Üks suurem kanafilee (väga hästi sobib ka veise sisefilee) 3 küünt küüslaukku peotäis tumedamaid šampinjone pool punast paprikat pool väiksemat peakapsast 1 porgand väike purk kookospiima 1/5 - 1 tl karripastat 1 spl magusat tšillikastet 4 spl sojakastet (Nende kogusega sain 2 portsu, meesterahvale vast ühe) Lõikasin kanafilee ribadeks ja panin koos hakitud küüslaugu ja 2 spl sojakastmega pannile, rasvaineks pisike viil võid. Kui kana oli valgeks küpsenud, lisasin viilutatud seened, paprika, porgandi. Lasin neil veidi kuumenenda ja lisasin ribadeks lõigatud kapsa. Segasin läbi ja keerasin keskmise kuumuse peale. Siis valasin peale kookospiima (purgi loputasin veega läbi ja valasin selle ka pannile), tšillikastme, 2 spl sojakastet, karripasta. Segasin läbi ja jätsin kaane alla hauduma. Veel võib keeta riisinuudleid ja need hulka segada. Ise jätsin ära ja jäi väga mõnus ja mahlane toit. Mmm. See on minu jaoks üks selliseid toite, mille puhul on kanget iseloomu vaja, et mitte teist portsu veel tõsta Soovitan soojalt
  6. Kaalulangetaja ootab soovitusi

    tohoh, mis vanakuri mõnele sisse läinud Minul edeneb kõik üle ootuste hästi, foorumid ikka ju asja arutamiseks. Vaevalt see maitsev kliiuke võid, mis praadimiseks kasulikum kui oliivõli, nüüd mu ettevõtmise nurjab. Sinu klaas on täna küll pigem pooltühi , õnneks mina endiselt positiivne ja edumeelne oma ettevõtmsies.
  7. Kaalulangetaja ootab soovitusi

    See võiga praadimine on ju puhas õnnistus! Tegin hommikul omletti ja no nii hea pole veel kunagi olnud, kui nüüd võiga
  8. Soodsad valgurikkad toiduained

    eitea kas need tuunikala tükid süüa ka kõlbavad on keegi proovind?
  9. Kaalulangetaja ootab soovitusi

    Küsimus: kas oliivõli asemel tasub praadimisel kasutada pigem võid? Jäi kuskil siin foorumis silma selline seisukoht..
  10. Kaalulangetaja ootab soovitusi

    Eriti hea variant
  11. Kaalulangetaja ootab soovitusi

    Proovin kindlasti, aitääh
  12. Kaalulangetaja ootab soovitusi

    Ehk siis 3,5 L minu puhul vaja. Ma usun, et 3 liitrit tuleb mul ära küll..
  13. Kaalulangetaja ootab soovitusi

    ma teeks ise ka nii Aga nende kotlettide tegemine võtab ÜLI vähe aega. Segad aint liha, juustu, sibula ,küüslaugu, tilli, muna ja maitseained kokku. Mudid käega läbi, plötserdad pallid vms ja lükkad ahjuplaadile küpsetuspaberile. 200 kraadi ja 10 minutit. Ahjus ajab veits vedelikku välja ja tundub, et lagunevad ära, aga tegelt ei ole häda midagi. Panni peal tehes rohkem sehkendamist. Aga proovi kindlasti
  14. Soodsad valgurikkad toiduained

    Konsumites, Maksimarketites ja A ja O kauplustes peaks olema Säästu rasvatud kohupiima ja rasvatut kodujuustu alla 10.- See kodujuust on mu vaieldamatu lemmik. Sealsed Säästu munad on ka odavamad, kui teised. Tuunikala suures tükid õlis oli ka kuskil 15 või 16.- Kanafilee kah hetkel allahinnatud. Aga tartlased, vaadake, et nüüd Eedeni konsumit tühjaks ei tee
  15. Kaalulangetaja ootab soovitusi

    Nisukliisi olen proovinud, aga peaks vist uuesti kasutusele võtma. Aga kas oluline on, palju vees lahustub? Et pigem rukki kui nisukliid? Lõpetasin just lõunasöögi. Katsetasin kana-kodujuustu kotlette ahjus. Panni peal riivsaiaga on küll tiba paremad, aga ahjus tulid ka head. Tegin kalkuni kintsuhakklihaga, sest konsumis lihtsalt pole mitu päeva kanahakkliha olnud :S Proovige, kes veel pole. Ja lisage kahitud tilli ka mmm.. Kui kedagi peaks huvitama, siis kolme kotletti kõrvale läks veel natuke kodujuustu, klaas keedetud juruvilju (lillkapsas, porgand, uba, hernes) spl oliiviõli ja sidrunipipraga ja 5 kirsstomatit. Umbehää oli. Hommikul enne trenni pisut 4viljaputru spl marjade ja jogurtiga, roheline tee ja greip. Mida õhtuseks söögikorraks võtta? Kui trenn oli kell 11 hommikul ja õhtul enam kuhugi ei lähe, sest õpin kodus eksamiks. Ehk siis ei liiguta väga. Külmkapis on olemas muna, kosujuust, kohupiim, tuunikala, kana, juurviljad ja midagi vast veel..
×