Jump to content

klubikas

Kasutajad
  • Sisu loend

    121
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

klubikas

  • Tase
    Kasutaja
  1. Innovatsiooniaasta

    Ei taha nõuandeid enda jaoks kuigi pahesid on minulgi. Viina joomist ei kavatse jätte, sest siis tulevad alati parimad ideed Pigem ootan arvamusi, mida arvatakse, et see aasta on tembeldatud innovatiivse mõtlemise aastaks!
  2. Innovatsiooniaasta

    Selle aasta märksõna on siis "innovatsioon". Innovatsiooniaasta on uute ideede, loova mõtlemise ja teistmoodi tegutsemise aasta. Kui vanamoodi tegemisest arenguks ei piisa, tuleb teha uutmoodi - targalt ja innovaatiliselt. Tark tegu toob tulu! Kas innovatiivseid mõtteid on nii treeningu kui elu parandamise suhtes?
  3. Hakkasin kord lugema raamatut mis räägib sentimenditeooriast. Jõudes uimastite valdkonda avastasin ühe hea lõigu. Tsiteerin: Tänapäeva puudub kindel süsteem, mille alusel eristada uimasteid muudest ainetest, mida on kombeks tarvitada. Harilikult nimetame uimastiks ainet, mida tarbitakse pigem tema psühhotroopse mõju kui toiteväärtuse või maitseomaduste tõttu, ent ka enamik toite ja jooke mõjutab mingil moel inimese meeleseisundit. Näiteks kodujuustu ja kana sisaldavad mõlemad suures koguses trüptofaani, millest aju toodab omakorda serotoniini ning millel om omadus tekitada meis head tuju. Üks mu taimetoitlasest sõber pidas koeri kunagi nädal aega kodujuustu ja kana peal ning pärast seda paistisd nad olevat palju õnnelikumas meeleolus ja energilisemad kui tavaliselt. Nii et tehke omad järeldused:)
  4. HÄID JÕULE!

    Söö. siis karv läigib! Joo, siis süda helgib! Hääd jõule!
  5. kartulipuder tuunikala ning kodujuustuga

    millega sa seda teed? kui veega siis jah maitseb nagu paber, aga tee piimaga. Hoopis teine asi
  6. Oleks soovinud veel vaid IRL paremat edu, muidu tip top
  7. Nüüd on juba valimine läbi. Jääb üle vaid oodata tulemusi. Paljud siis valimas käisid ja kellele Te võitu ennustate. Mina igatahes loodan, et kesikud ei võidu.
  8. Ma ei ole usklik ega solvu, aga religiooniõpetust ei anna mingi habemega seelikus mees kes käsib klassil piiblit pähe õppida. Religiooniõpetus seisned eri maade kultuuride tutvustamises. Seda teeb kas tavaline ajaloo õpetaja või keegi targem inimene kutsutud kooli. Keegi sind usklikuks ei hakka seal tegema, ega jaurama et jumal on olemas. Igatahes mulle see tund meeldiks
  9. Teeme KERAle kambaka! Mille eest? Keskerakond ja Rahvaliit on suutnud vähegi mõtleval inimesel ammu sapi keema ajada. Eesti demagoogia emeriitprofessor Savisaar kuulutab valimiste eel isegi kevade tuleku Keskerakonna töövõiduks, et hääli juurde saada. Samas: Siiamaani ei ole avalikustatud kes ostis erakonna emiteeritud võlakirju, millega rahastati eelmist valimiskampaaniat (“Ärimehed?”, KGB??) Keskerakond pole suutnud selgitada, mis eesmärgil sõlmiti koostöölepe Putini parteiga. (Pronkssõdur jääb paigale! Muidu algavad rahutused!! - Savisaar) Keskerakond pole selgitanud miks kinkis Kruuda Savisaarele suvila ja miks selle järel Kruuda suhkrutrahv tühistati ning Kalevi kommivabriku hoone hirmkallilt politseimajaks renditi. Keskerakond pole selgitanud miks kingitakse kortereid “sundüürnikele”, kes korteri kohe sada korda kallimalt maha müüvad. Rahvaliit pole siiani selgitanud oma maadevahetuse tehingute tegelikke tagamaid. Samuti on suuri küsitavusi PRIA toetuste jagamisega “omadele jopedele” põllumajandusministeeriumis. Ja see on ainult väike osa probleemidest, mis esimese hetkega meelde tuleb. Kuidas? Kõik valima!!!! SINA! Sinu sõbrad, Sinu tuttavad... Ühe inimese hääl võib vähe lugeda. Aga kui meid on palju, siis see juba mõjub! Savisaar mängib osavalt sellele, et “mõtlev” osa eestlastest lööb lihtsalt käega ning avaldab oma protesti laisalt ja mugavalt: EI VALI! Seega kui SINA ei lähe valima, siis SINU hääle saab Savisaar! Seekord teeme nii, et läheme kõik valima. Ja valime ükskõik keda. Pole oluline kui palju “patte” iga poliitik oma tegevuse jooksul on suutnud korda saata, siis ükskõik kes on riigikogus parem valik kui Savisaar!!! Valimine on tehtud praegu piisavalt lihtsaks. Kui ei saa pühapäeval valima minna, siis on terve nädal eelhääletus. Ja seekord saab valida ka oma ID kaardiga! Otse internetist!! Allpool on mõned soovitused nendele, kes ei oska oma valikut teha: Rohelised on uus ja värske seltskond. Natuke keskkonnateadlikku mõtlemist kulub meie valitsejate sekka alati ära. Eestimaa Rohelised Rääkigu praegused poliitikud mida tahavad, meie tänane majandusedu baseerub kunagise kolmikliidu ja selle peaministri Mart Laari tehtud julgetel otsustel. Isamaa ja Res Publica Liit Kes soovib vasakpoolsemat maailmavaadet, siis sotsiaaldemokraatidel on oluliselt paremini läbi mõeldud tervishoiu ja sotsiaaltoetuste (sh. pensionid) ideed. Mitte nii, et kõigepealt ajab Keskerakonna minister arstid streikima, seejärel toetab Keskerakonna majandusminister streiki ning lõpuks hõikab keskerakondlik tohter telereklaamist, et MEIE andsime arstidele lisaraha!!!! Sotsiaaldemokraatlik Erakond Vaevalt, et Kristlikud Demokraadid valimiskünnise ületavad. Aga iga hääl, mis on antud ükskõik kellele, võtab vähemaks hääli, mida saab KeRa! Kristlikud Demokraadid Ja sama kehtib ka praeguse Savisaare puudli – Reformikate kohta. Parem juba olgu Reformil rohkem hääli, kui Keskerakond Eesti Reformierakond
  10. Pronkskuju

    Parodeerides sõber Gunnarit! Pole mõtet otsida alternatiive probleemi kõige lihtsamale lahendusele ehk pronkssõduri kõrvaldamisele. Kõik need kujule teise tähenduse andmise jne ideed on ju tegelikult mõttetud ja näitavad lihtsalt seda , et meie riik on liiga käpardlik suutmaks isegi ühest okupantide auks püstitatud kujust vabaneda. Samuti ei näe ma probleemi selles, et osa venelasi muutub kuju teisaldamise järel veelgi radikaalsemaks. Tegelikult on see isegi positiivne. Nii muutub vaenlase kuju üha selgepiirilisemaks mille tulemusena on võimalik see riigivaenulik grupeering likvideerida. Tuleb näidata kes on siin riigis tõelised peremehed. Kõrvad hakkavad sita vett juba jooksma kui ma kuulen sõna pronkssõdur!!!
  11. Kuna nõustun siis edastan... Tere kallid sõbrad! Hommikul kuulasin jälle raadiot,ja mõtlesin et elu on meil ikka täitsa p..sse läinud! Kui muidu poliitikud teevad lollusi, siis minu arust Kesikud lausa sülitavad rahvale näkku. Kuna ma ei tea ühtegi inimest kes toetaks neid siis minu palve on lihtne, mine palun valima ja palu seda ka oma lähedastel teha. Mul on palju tuttavaid kes ütlevad et, on kõigest sellest jamast nii väsinud et ei taha mõeldagi selle, aga tegevusetus on vist kõige hullem! ...ja öelge oma vanaemadele ja vanaisadele ka - ja ERITI venelastest sõpradele! KESKERAKOND MAHA! Muud polnudki! Päikest! Allan
  12. Mr.Mesi 25 juubel

    Parimad õnnesoovid!
  13. Pronkskuju

    Eestis ehitati euroopa peale kokku kõige rohkem puidust purjelaevu. Mäletamistmööda viietuhande ringis. Valmistamine muutus isegi nii trastiliseks, et kohalikud mõisnikud panid puude langetamisele keelu. Mets lihtsalt oli otsa saamas. Kõik PÕLETATI ÄRA. Ainult tühine osa sai välismaale põgenema, ja neidgi on järgi alla 20. Praeguses Eesti Veeteede registris on arvel ainult üks puidust purjelaev mis toodi tagasi soomest. www.kippar.ee Ja ärgem unustage meie Peipsi. emajõe lodjasi mida nüüd hakati taastama.
  14. Pronkskuju

    Kui härra Liim seda õhku ei lase siis ma soovitaks tal selle kuninghappega üle valada. Sööbib sita puhtaks nii mis kole, hoolimata sellest et ta on väheaktiivsete metallide sulam. Miskipärast ei saa venelased aru, et ME EI HÄVITA SEDA VAID VIIME TEISE KOHTA. Täielikud tsurkad!
×