Jump to content

Chocolate

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Chocolate

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 04.04.1986
  1. Parim roheline tee

    Siiani olin musta tee eelistaja aga kuna töö juures on enamjaolt rohelise tee joojad (kuigi pakitee) siis olen avastanud selle ka enda jaoks, aga nüüd tahaks siis korraliku rohelist teed.. Suured tänud vastajatele!
  2. Parim roheline tee

    Tere! Küsimus on reohelise tee kohta, kuivõrd erinevad need pakikestega teed (lipton, tetley jms) lahtiselt müüdavast rohelise teest? Mis on üldse parim roheline tee, kust saada? Ja kuidas valmistada? Ette tänades, E.
  3. Treeningu järjekord

    Siiani olen teinud kuskil 30-40 minutit madalal pulsil trenni alguses nö soojenduseks. Aga peaks siis hoopis peale jõutreeningut tegema? Kuskilt on aga kõrva jäänud, et peale rasket jõu treeningut pidavat rattasõit ka lihast lõhkuma hakkama, see ei vasta siis tõele? Mõjub ikka rasvapõletusena?
  4. Foorumis surfates tekkis järgmine küsimus: kas aeroobne treening peaks olema enne või peale jõutreeningut ehk siis kas 30-45 min ratast/crosstrainerit (jooks hetkel ei sobi), teha soojenduseks ja seejärel jõu harjutused (üks päev ülakeha, teine päev alakeha) või teha mingi kerge soojendus, seejärel jõudu ning lõpetuseks aeroobne otsa? Mis mõju üks või teine valik avaldab. Eesmärk on keha vormis hoidmine, vastupidavuse parandamine ja kergelt lihastoonust suurendada. Või peaks aeoobse ja jõutreenigu üldse lahku lööma?
  5. Süsivesikute, rasvade ja valkude vahekord

    Üldiselt olen kehakaaluga rahul, seega hoiaks seda seda pigem paigal või siis suurendaks massi arvelt.. Või kui pole tülikas võib ära mainida ka ligikaudsed vahekorrad mõlema soovi (langetamise/tõstmise) korral? Võibolla on abiks ka teistele..
  6. Pähklitest

    Ise olen vahel mõned enne trenni võtnud (kui söögikordade vahele on liiga suur vahe jäänd) ja veel mõned peale trenni..Või ei ole see tark tegu?
  7. BAV kalkulaator ja kaloriarvutus programm annavad küll ülevaate ligikaudsest päevasest kalorikulust, aga sellest lähtudes tekkis küsimus milline oleks optimaalne süsivesikute, valkude ja rasvade vahekord ja mismoodi tuleks see päevaste toidukordade peale jaotada. Võimalik et see on siit foorumist juba läbi käinud, aga ma ei suutnud konkreetset vastust leida, seega tegijamad võivad ka vabalt õigete linkidega pommitada ..................................................................... Naisterahvas, 188cm, 72kg, tegelen aktiivselt spordiga (4x nädalas jalgpall/jooks, 1-2x nädalas jõusaal).
  8. Pähklitest

    Ei ole ka küll päris pähkli teema, aga kuidas suhtute kuivatatud puuviljadess (ploomid, aprikoosid)?
  9. Toidulisandid

    Siinse jutu põhjal jäi tõesti vastus õhku ja plaanisingi minna mõnda poodi uudistama.. Aga sellegi poolest on kõigi mõtted ja eelistused teretulnud ja abiks ikka Ja tänud neile, kes juba arvamust on avaldanud E.
  10. Toidulisandid

    Tere! Olen 23 aastane neiu. Olen lapsest saadik tegelenud spordiga, ligi 13 aastat aktiivselt jalgpalliga. Viimasel ajal on koormused oluliselt kasvanud ja sellega seoses on tekkinud huvi toidulisandite/taastajate vastu. Poodides on saada väga suur valik ja erinevate toimeainetega tooteid, nende hulgast sobiva leidmine on aga algaja jaoks keeruline. Soov oleks leida toode (tooted), mis annaks energiat trenni ajaks, kiirendaks treeningust taastumist nind kasvataks lihasmassi. Üldiselt treenin järgmise kava alusel (kuude lõikes võivad treeningute päevad muutuda kuid maht jääb kevadeni enam-vähem samaks) E. vaba T. jooks (intervallid) K. Jõusaal N. pallitrenn R. pallitrenn/vaba L. pallitrenn P. jõusaal Ettetänades, E.
×