Jump to content

öölaps

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

öölaps

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 30.01.1976
  1. iiveldustunne, halb enesetunne.

    minu teada mitte, nii et pigem siis maitse asi
  2. iiveldustunne, halb enesetunne.

    Smecta pulber on iivelduse ja kõhuvalu puhul kõvasti abiks, maitselt on paras saast, aga vähemalt teeb olemise talutavaks kuni arstile saad. See on apteegis vabamüügis ilma retseptita. Piimatooteid peaksid vältima nii palju kui võimalik - ainsana võiks ehk kahju asemel kasu tuua gefilus keefir.
  3. Palju õnne, Marek Kalmus!

    õnne
  4. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    176 cm 55 kg 33 a
  5. Rasedusjärgne treening

    No ujumine ja jooga tulevad kindlasti kasuks Peaasi, et sa kaalu langetamise pärast äärmustesse ei läheks - aeg teeb kindlasti oma töö Ja imetamise ajal vajad sa tunduvalt rohkem kilokaloreid kui muidu, nii et söömisel pead siis ka arvestama sellega, palju treenides kaloreid põletad, et imetamiseks vajaliku hulga ikka kätte saaksid. Aga edu Sulle
  6. Rasedusjärgne treening

    Treeningu osas soovitusi ei oska anda, aga rinnapiima kvaliteeti treenimine kindlasti ei mõjuta. Aga see, et sünnitusega kaovad ainult pooled lisandunud kilodest, on täiesti normaalne - raseduseelsesse kaalu jõutakse tagasi tavaliselt 8-12 kuud pärast sünnitust. Minul mahtusid vanad teksad jalga 8 kuud peale sünnitust - ilma igasuguse treenimiseta. Imetamine iseenesest aitab ka kaalulangetamisele kaasa, kui mõistlikult toitud. Trennitegemise osas oskab ehk mõni spetsialist nõu anda.
×