Jump to content

tundmatu

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tundmatu

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 20.11.1978
  1. Vähe sööki!

    Ahaa,vahva! Nüüd hea rahulik teha,ma mõtlesin tõesti et midagi halba teeb lahja toiduga trenn,kurnab lihaseid ja rikub v-nii. Selge siis,tänan vastamast!
  2. Vähe sööki!

    Kahjuks on minu olukord selline,et on tööd ja pole... Rahaga ei saa mingeid pleene teha ,tean ainult et auke tuleb ja vahel paastuaega nädal-kaks.. Tahan lihtsalt valmis selleks olla ja õieti treenida sellises olukorras,et max kasu oleks.. Ega nälgas pole ,aga pere ka ja trenn nõuab palju ja head sööki!
  3. Vähe sööki!

    Tänan nõuannete eest tuhnin veel foorumis ja vaatan.. Aga see raua tõstmine! Olen siin lugenud et lihas kasvab,kui õieti süüa ja kõvasti pingutada-trenni tehes..Kas olen õieti aru saanud,et kui vahepeal ei tõsta rauda,siis mingi aeg jätkates arenevad nõ.pooleli jäänud kohalt edasi kohe? Või peaks ikka mingi miinimum programm olema,kasvõi natuke liigutama.. Vahepeal muidugi peab minimaalsed valgu jne.kogused kätte saama ,et lihased kokku ei kuivaks...
  4. Vähe sööki!

    Tere! Mul tekkis selline küsimus,et kui praegusel raskel ajal vahest sööki napib,kuidas siis treenida? Olen lugenud et peab palju sööma,siis lihas kasvab,ja kasvab tõesti... Aga kui nt.paar nädalat makarone peab oludesunnil sööma vahest,kas tuleb trennikoormust vähendada sellel ajal? Või ei teeks üldse sellel ajal trenni,jätkaks siis kui jälle söök mitmekesine ja seda on palju? Kuidas sellises olukorras maksimaalselt lihas kasvaks? Tänan ette ära juba.
×