Jump to content

Ketlin

Kasutajad
  • Sisu loend

3
  • Liitus

• Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Ketlin

• Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 20.07.1988
  1. Lihaste vähendamine

Ma ei ole saanud siiani ainustki vastust oma küsimusele.Pole vaja taga ajada, kas mul ikka on lihased või mitte - see on mulle teada et on ja ma ei hakka selleks siia enda jalgadest pilte panema:D Seega ootan endiselt vastust küsimisele:kas on võimalik lihaseid vähendada?
  2. Lihaste vähendamine

Käisin suvel spets kaalu peal (nii tõhusat väidetavalt pole Eestis saadagi?), mis ütles et minu rasvaprotsent on alla miinimumi arvestades minu pikkust jms, see eest aga oli füüsilisuse tüüp (mis tähendab, kas kondine, rasvunud, lihaseline vms) kõige tugevam - "väga tugevate lihastega".Seega ei tohiks rasv olla.Ega nad ei olegi nii väga hirmus suured, aga sooviks ikka kõhnemaid graatsilisi jalgu;)
  3. Minul on vist sportlaste jaoks ebatavaline mure - soovin vähendada oma jala lihaseid, just nimelt reielihaseid.Kas see on üldse võimalik ja kuidas? Täpsemalt siis, käisin neli aastat sellises tantsutrennis, kus sai tugevalt treenitud jala lihaseid.Nüüdseks on selles trennist loobumisest möödas paar aastat, tegelen tervisejooksuga ja tantsin showtantsu.Soovin et mul oleksid saledamad jalad, mitte nii lihaselised, vaid lihtsalt trimmis.Sellist trenni, mis mulle need lihased kasvatas, enam ei tee ja venitan (eriti jalgu) alati peale trenni.Mida ma saaksin veel teha? Tänan ette vastuste eest!