Jump to content

StenPõldsamm

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

StenPõldsamm

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 29.10.1989
  1. kallis jõusaal

    täpselt, areenil on kõik vajalik olemas, kaks tõstepõrandat mitmed surumispingid, jalapress, scotti pink ez kangiga sääremasinad ning jõusaalis ,,salaja'' käiaid on seal palju:D
  2. HIT kavad

    tegin vahepeal sellist kava et: Kastile hüpeX10(kast umbes 60cm kõrge)+Jõutõmme 90kgX10+Thruster 50kgX10+ Lõuatõmme keharaskusega X10+ Kitsa haardega kätekõverdused keharaskusega Xkurnatuseni. Kõik harjutused üksteise järel ja iga tsükli vahel umbes 4min pausi. Minu mäletamist mööda oli taoline kava Muscle and Fitnessis ka olemas. See peaks sind oksendama küll ajama
  3. Treeningkava modifitseerimine, paluks arvamust

    Jah protsendid. Näiteks tööseeriad 60% 1 korduse maksimumist jne.
  4. kallis jõusaal

    Ise elan ka Viimsi piirkonnas aga jõusaalis käin Tallinna Spordihallis, kus kuu on kõigest 250.- aga kui seegi on liialt kaugel siis on ka Viimsi kooli jõusaal ning Pirita Majandusgümnaasiumi jõusaalid, väiksed nad on aga see-eest saab kõik tehtud ning hind on väga odav. Eriti kui veel õpilane oled.
  5. Mida pärast trenni?

    täpselt kui oled algaja siis pole mõtet toidulisandeid veel osta. Alles siis kui oled kogenum. Tavatoidust saab väga hästi trennieelseid ja trennijärgseid toite teha. Enne trenni aeglaselt seeditavad süsivesikud nagu kõik täisteratooted nagu kaerahelbed,tatar,puuviljad või täisteraleib. Pärast trenni kiiresti seedivad süsivesikud nagu sai, midagi magusat moos vms ning kindlasti valku u. 40g. Näiteks kohupiim, mis koosneb 20% vadakuvalgust mis on kiiresti seeduv ning 80% kaseiinist, mis on aeglasti seeduv. Kaseiini valku koos vadaku valguga koos tarbimine kasvatab lihast tunduvalt rohkem kui nendel, kes võtsid vadakut ilma kaseiinita.
  6. Munapuder minumoodi

    olen isegi proovinud, väga väga hea. Hakkasin ükspäev köögis katsetama ja tegin nii et esimese asjana tegin tatra pudru valmis siis praadisin pannil sinki,pool sibulat,paar küüslaugu küünt pruunistamiseni. Siis lisasin 4-6 muna ning panin soola ja pipart juurde ning lisasin tatrapudru ja segasin ühtlaseks massiks kuni munad enam vedelad ei olnud. Kõrvale hapukurki ja tomatit ning kastmeks hapukoort ja ketšupit. Mõned Oti sepikud taluvõiga kõrvale ning Head Isu!
  7. Klassikaline tõstmine, mis harjutustega treenida

    see on hea leht algajale ning edasijõudnutele: http://qwa.org/programs/content.asp
  8. Jõutõmme paljajalu

    Olen märganud rammumeeste võistlustel, et enamik mehi teeb jõutõmmet paljajalu. Kas keegi oskab miks nad nii teevad?
×