Jump to content

laxative

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

laxative

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 28.07.1993
  1. Nordic Body&Fitness 2010 - ROAD-DOKK

    Naised bodyfitness +163 cm Cristina Alev 3 Jaanika Saareleht 9 Annika Summel 8 mehed klassikaline kulturism -180cm Imre Vähi 1 Marti Taru 9 Mikk Raudsepp 6 mehed klassikaline kulturism +180cm Jüri Leinvald 4 Inderk Viska 8 Mehed kulturism -90kg Ott Kiivikas 2
  2. +Kiiroksjonil on 14. jaanuaril Hera80 Fastilt

    775, laadisin juurde endale.
  3. Rinnalt surumine

    Mida sa lootsid selle teemaga siis, et kolm venda ütleksid, jah, hea tulemus ja siis saad rahus magada ?
  4. Kaalulangetaja ootab soovitusi

    Uuest aastast alles 2 nädalat möödunud ju, tulemused võtavad aega, ole kannatlik
  5. Oksjoni "tellimine"

    Hera 80 läheb alati nagu soe sai ju, võiks tihedamini olla!
  6. Kõhulihastele alternatiiv?

    Ütleks, et seljapäeval on kindlasti kõige mõnusam kõhulihaseid teha, kuidagi kergem lausa. Ise asi kuidas see sind aitab muidugi.
  7. Küsimusi Finnmaxi toodete kohta

    Endal ka plaanis Hera tellida sealt, varsti siis raporteerin, kuidas maitse on.
  8. Massi lisamine

    /edit Söö kõike valgurikast, mis sul külmkapis leidub ja kui tunned, et ikka väheks jääb, siis osta pulbrit.
  9. Soodsad valgurikkad toiduained

    Kindlasti tasub seda posti tähele panna, Maxima on kohekindlasti soodsaim "supermarket"(võib nii öelda vist ju?). Selveris on muidugi alati toredad "AINULT TÄNA" pakkumised lihaletis, täitsa heaks lähevad need hinnad siis.
  10. Nõuandeid spetsialistidelt .

    Peale trenni on hea muidugi alati sheik sisse ajada, muul ajal võiksid proovida läbi ajada tavalise toiduga, tuleb enamasti taskukohasem, sest sa vist ise ju oma külmkappi ei täida?
  11. Millist veebipäevikut kasutada??

    Kasutan ise täiesti tavalist ruudulist vihikut, täitsa sobib! Saab selliseid plaaniväliseid asju ka kritseldada, kui tuju tuleb. Ehk isegi on exceli variant parem, kuid printeril tint otsas ning seega jääb ära vast.
  12. Full body kava

    Minu arusaama järgi, on parem terve keha teha korraga, sest praegu eesmärk siiski minimaalselt lihast ning jõudu kaotada ning kui mul taastub ilusti keha ära, siis peaks just see ju parim moodus olema?
  13. Full body kava

    Olgu, üritan siis samamoodi edasi pürgida, äkki väsimuse puudumine polegi halb asi .
  14. Full body kava

    Just selles asi ongi, iga päev tunnen, et lihased on üsna värsked. Selletõttu ka oligi mõte, äkki peaks veidike harjutusi kavva juurde tooma?
  15. Full body kava

    Viimane ~kuu siis veidike rasvapõletust teinud, andis enne tunda, et oli veidike liialt seda ikka kogunenud Hetkel nädalaplaan näeb välja selline E : Full body T: HIIT K : Full body N : Paus/HIIT R : Full body L : Paus P : Paus/HIIT N/P varieeruvad siis olenevalt enesetundest, 2x teen siis kindlasti iga nädal HIITi. Full body kava on järgnev : Jõutõmme/Kükk/Rinnalt surumine (olenevalt päevast, 1x nädalas igat üht) 5x5 100% vertikaalne surumine/Military press siis(õlgadele) 3x8 Kuklatõmme (lailihas ning ülaselg) 3xmax Jalapressil säärtega (sääred) 3x12 Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes (biitseps) 3x8 Surumine rööbaspuudel (triitseps) 3x10 Kõhule paariminutiline kava Nüüd ka lõpuks esimese küsimuse juurde, nimelt ei oska ma valida päevadel mil näiteks reie/rinna baasharjutust ei tee, midagi muud sinna asemele või peakski üldse 1x nädalas neid lihasgruppe treenima? Teiseks sooviks veidike kriitikat kava ning plaani üle.
×