Jump to content

Helis

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Helis

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 09.03.1979

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://
  1. Kickboxing

    Tere! Soovitage, milline klubi on kõige parem?Teie miinused ja plussid? Sooviksin käima hakata, aga ei suuda valida. Ja kuidas kickboxing keha arendab kõige enam?
  2. Svetlana Kochkina+pildid

    Isver! Kuidas ikka inimestel jätkub tahtejõudu, et enda keha niimoodi töödelda!
  3. Nõmmel jõusaal

    Tere! Elan Nõmmel ja sooviks käima hakata seal kandis jõusaalis. Soovitage, milliseid üldse on seal kandis ja mis on ka head? Aitäh!
  4. Millist neist on kõige kasulikum süüa? On arusaamatu, sest arvasin kogu aeg, et riis on tervislikum ja ei anna nii palju kilokaloreid, kui kartul , aga nüüd kaloriarvutit vaadates tundub vastupidi. Et kasulikum on süüa kartulit? Kumba oleks parem süüa, kui ei taha paksuks minna? Või hoopis siis tatar?
  5. Terviseuuringud

    terviseuuringute kohta võid vaadata ka sealt www.sportmed.ee
  6. Kadri Kuusik

    juhul, kui Kadri ongi nüüd EMA, siis oleks ju väga huvitav teada, kuidas ta trenni tegi,kui lapse ootel oli. Ma arvan, et sellest teemast oleks väga palju naised huvitatud.
  7. Kadri Kuusik

    Kas keegi teab, kuhu on kadunud Kadri Kuusik? Ei võistle teda ja ei ole temast üldse mitte midagi kuulda olnud.
  8. Tere! Hommikul enne tööle minekut sõidan rattaga 30 minutit ja siis lähen kohe pesema ja kohe peale pesemist söön ka hommikusöögi. Kui mu eesmärgiks on rasvapõletus, kas siis on õige, kui söön peale hommikust trenni kohe mingi 20 minuti pärast või oleks õigem hiljem süüa (nt 2tunni pärast )või ei mängi see trenni- ja söögiaja vahe hommikul suurt rolli? p.s kusjuures erilist võimalust tööl hommikusööki süüa ei ole, seega sööngi peaaegu kohe peale trenni. aga kuidas oleks siiski õige. aitäh!
  9. Tere! Kas selline kava on mõistlik: E - Bodypump 1h + 40 kõnd T - fatburnstep 1h K - vaba N - korvpall 1h R - bodypump 1h + 40 kõnd L - vaba P - korvpall 1h Olen aktiivselt treeninud kaks aastat 3 korda nädalas, aga nüüd tuli ootamatult juurde korvpall ja seetõttu ei tahaks ka teisi trenne ära jätta. Kas sellisel kavajaotusel on mul piisavalt puhkust ja kas kogu nädalakava ei ole liigselt piinav jalgadele? Kuna korvpalli päevad on kindlad, siis neid muuta ei saa ja ka laupäev peab kindlasti vaba olema. Samas võin ka bodypumpi ära jätta ja asendada millegi muuga, kui see on vajalik. ja et kas nii suur koormus jalgadele muudab need ka peenemaks? lisamärkus: olen 26-aastane neiu. aitäh, kes viitsivad kaasa mõelda
  10. Aeroobikaklubid Tallinnas

    Planet Sport on väga hea klubi. Head treenerid ja palju erinevaid aeroobikastiile. Soovitan soojalt!
  11. kehakaal

    aga veel üks küsimus.. kas oleks mõtet kehakaalu vähendamiseks treenida nt nii , et alguses teen väga tempoka aeroobika trenni (nt combo) pulsisagedusega 150-160 ja siis nt tunni madala pulsisagedusega 130 aeroobikat. Tänud!
  12. kehakaal

    tere, olen natukene segaduses.. nimelt tahan kaalust alla võtta, aga enam ei saa aru, kas oleks kasulikum teha nii aeroobikat kui ka jõusaali või siis ainult aeroobikat(pulsisagedus 130-140). Ehk siis kuidas oleks kõige efektiivsem treenida? Tänud!
  13. kaal

    Tere! Mul selline küsimus, kas nii on õige teha: suvel jäi trenni väike vahe sisse ja seega kogunes natukene üleliigset rasva. Mõtlesin trenni teha nii, et teen kuu aega järjest 5 korda nädalas 1,5-2 tundi aeroobset treeningut ja 1 korra nädalas bodypumpi.Sellist treeningut just sellepärast, et kaotada üleliigne rasv. Siis umbes nii kuu möödudes, läheks enda jaoks tavapärase treeningu juurde tagasi. Tavapärane treening on nädalas : 2jõusaali päeva , 1 bodypump ja 2aeroobikat. Kas on õige nii teha? Olen naisterahavas ja trenni eesmärgiks on treenitud välja näha. Tänud soovituste eest!
  14. Tere! Kas on kahjulik teha 3 päeva järjest jõusaali? Asi selles, et muud aega ei sobi, kui ainult reede, laupäev ja pühapäev.
  15. hommikune rasvapõletus

    Tere! Nagu ma olen aru saanud, et hommikul enne sööki oleks efektiivne teha umbes 30-45 minutit rasvapõletust. Aga siit ka mure, kui ma teen trenni hommikul enne tööd s.t kella 6 - 7 paiku, kas siis nii varajane trenn ei koorma südant?
×