Jump to content

rabbit

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rabbit

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 28.10.1990
  1. sony ericsson vs nokia

    Mis sinu arvates parem firma v6i mis firma sulle rohkem meeldib?
  2. Sony ericsson satio

    Yhest asjast ei saa aru, miks paljud kirjutavad, et kui telefon katki l2heb.Mu isa ka ytleb no milleks sulle seda kallist telefoni l2heb katki ja....Kysimus siis:Miks telefon peaks katki minema?
  3. Sony ericsson satio

    Milleks? asi selles, et mulle meeldib pilte teha ja seal hea kaamera 12,1 megapixlit.Ma koguaeg ei v6ta ju fotikat, kaamerat ja telefoni kaasa .K6ige parem ju kui 3 yhes-fotikas, kaamera ja mobiil(helistamiseks).Mis on teie arvates parem-tassida kaasas fotikat,kaamerat,mp3,mobiili v6i lihtsalt telefoni kus k6ik on olemas.Mulle meeldib just selle mobiili juures see, et hea kaamera
  4. Sony ericsson satio

    ega k6ik nokia telefonid ka vastupidavad pole ju.Mu isal kukkus umbes 6000 kroonine nokia telefon maha ja telefonile kukkus mingi asi peale ja pidi parandusse viima.vot nii
  5. Sony ericsson satio

    Kas kellegil on see telefon?Kas on hea? http://www.letsgodigital.org/images/artike...atio-review.jpg http://cogadget.com/cogadget/photos/sony-e...son-satio-8.jpg http://mobiles.newsnupdates.com/wp-content...ile-Reviews.jpg http://www.mobilephone-news.com/wp-content...Satio-India.jpg Kavatsen osta, aga ei tea kas on hea mobiil.Mida te soovitate, kas osta v6i mitte?
  6. Keskmine Eestlane!!!

    sa kirjutasid, et keskmiselt joob IGA inimene..................... Ma kahtlen, et IGA inimene alkoholi joob.Nt. ma eran-ei joo alkoholi.Ja arvan(lodan),et selliseid on veel
  7. on see v6imalik?

    m2letate saadet BIGGEST LOSER-seal olid p2ris paksukesed ja k6igest paari kuuga olid nad vormis ja nahk ei rippund nendel v6istlejatel , eriti oli tulemusi n2ha finaalis.Huvitav mida nad selleks tegid, et nahk ei ripuks.Aga kui nt. inimene kel palju rasva/pekki teeb rasvap6letust ja kasvatab lihaseid(teeb j6uharjutusi)siis vist on v6imalik, et nahk oleks ilus trimmis(aga noh ma ei ole spetsialist)
  8. on see v6imalik?

    http://www.shrinkingsisters.com/.a/6a00e55...f8e97970c-500pi http://bellaonthebeach.files.wordpress.com...t-loser-ali.jpg kui sellise kehaehitusega inimene http://2.bp.blogspot.com/_qdLEpkjPmhg/SXDP.../s400/obese.jpg muutub selliseks http://www.expandmywealth.com/wp-content/u...itness-girl.jpg on see teie arvates v6imalik???huvitav mitu kuud/aastat tal l2heks, et sellise vormi endale saada(teie arvamus)? Need 2 pilti eespool, kumb on teie arvates kenam, kas see kui naine oli paksuke v6i see kui vormis? kui valik oleks kumb tahaksid olla?kas THEN v6i AFTER(loodan et saite kyssast aru)
  9. jooga

    Kas keegi tegeleb joogaga.Mu ema ytles, et tal tookaaslane v6ttis kolme kuuga 10 kg. alla joogaga tegeledes.Kas see v6iks teie arvates t6si olla.Mu emal on jooga cd, aga ei tea kas on m6tet sellega tegelema hakata.Mida te teate jooga kohta?
  10. kalorite lugemine.

    Tere! Ma tahaksin hakata kaloreid lugema.Mulle on oeldud, et inimene peab p2evas 2000kcal tarbima... See mis jogurtitel, maiustustel kr6psudel (jne) on kcalorid kirjas, aga kust ma tean mitu kilokalorit on nt. yhes munas v6i banaanis,kalas... Ja kui ma soon toitu nt. makaroonid kaste salat, kuidas ma siis k6ik kokku loen.Kas te teate mingiseid lehekylgi internetist, kus on selle kohta t2pne informatsioon(ise otsisin aga ei leidnud), v6i teate ise kuidas saab 6ieti kokku lugeda,aidake palun kui oskate.
  11. mul pulss 195 treenides.Tablette võtan aga ei aita küll probleem selle pulsiga.
  12. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    ait2hhh soovituse eest
  13. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Tere kas on olemas kalorikella?Kas saab olla nii et pulsikell ja kalorikell on koos yhes kellas?Ja et oleks olnud veekindel.Kui palju selline UMBES maksab.Kas Eestis-Tartus-Eedenis-Sportlandis saaks sellist osta???
×