veikot
Kasutajad-
Content count
177 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout veikot
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 01/16/1981
-
OLYMPIA 2016 - Mr. Olympia tulemused ( ennustusvõistluse tulemused)
veikot replied to Reinart's topic in Võistlused / Events
...Roelly on heas vormis, aga Heath´le vastast pole. 1) Heath 2) Roelly 3) Bonac 4) Jackson 5) Rhoden 6) Ramy 7) Mcmillan -
igate teretulnud, et ka euroopas kõrgetasemelisi võistuli on, huvilistel palju lähemale sõita!
-
arvan ka, et poolakas jääb lahjaks võrreldes siin teiste karudega:D
-
Tundub küll, et Marius on tublisti väiksemaks jäänud!
-
Ronniele respekt igal juhul, aga tõesti on harjumatult väikseks jäänud! Juba tundub inimesena:D
-
eesmärgid on paigas vähemalt...
-
Piltide põhjal tundub küll, et õige mees võitis, kuigi vist üsna napilt! Yamagishi vorm oli tõepoolest muljet avaldav!
-
60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida
veikot replied to Ott Kiivikas's topic in Kulturism & Fitness
massi poolest võiks ta proffide hulgas läbi lüüa küll! Loodame, et kui tervis vastu peab ja kõik muu ka klapib on ta juba varsti suurte poiste võistlustel -
Mis krdi lamba jutt see on, et Anabol5 on steroid? See toode on kontrollitud ja ei sisalda steroide, isegi ravimiamet on selle toidulisandina vabalt müüdavate toodete hulka liigitanud! Olen ise seda alles hiljuti tarbinud, töötas päris hästi. Kaalu tuli juurde 4-5 kilo. Edaspidi tarbin siiski kreatiini, sest ausalt öeldes ega ta mingi imevahend ole ja hind ka suht kallis!
-
Tõstmise EM LIVE 02.04- 11.04.10
veikot replied to lydon112's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
17 a 55 kilosena tõugata 146kg on tõesti müstika! -
jes pronks on käes
-
REVAL CUP 2010 - ENNUSTA JA VÕIDA!
veikot replied to Ott Kiivikas's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Jään ka huviga ootama pilte Janari vormist! -
Revalis näiteks on kaela jaoks spetsiaaltrenažöör, istudes surud raskust ette, taha, külgedele. Aitab väga hästi, aga kui seda pole siis vist jah sild!
-
Kahjuks on ka pardiliha minu veregrupi järgi välditav, seega jääb mul see proovimata, aga kes katsetab, kindlasti andke teada kuidas on?
-
Raske öelda, ise tõmban ka nii 1-5 suitsu päevas. Kuuldavasti tõmbab sama palju ka Kalmus! Eks ta kindlasti jätab oma jälje, küsimus on lihtsalt selles kui palju tõmmata, on see "jälg" sügavam! Nii, et kui saad jäta maha, kui ei saa vähenda kogust!