Jump to content

Lauripro

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Lauripro

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 10.04.1984
  1. Tagasi uudise / artikli juurde Selle nädala kokkuvõtteks võib öeda, et õppisime/meenutasime ühe uue-vana tarkuse. Vaata pilti. ...
  2. Kui inimese südametunnistus on puhas, ei ole probleemi - võib rahulikult siin foorumis ja varsti ka meedias toimuvat jälgida. Aga kui EI ole ...
  3. Andke natuke veel aega. Hr Ott Kivikas tuleb järgmiseks asi hetkel vormistamises
  4. Vastuseks Mikule Mikk sind on nähtud ... kui vaja toome tõendid lagedale Järgmine võid olla sina uudistes .Kui pea liiva alla peitmine ei lõppe, siis kisume kulturismi tegeliku palge kõik päevavalgele, et mull lõhkeks! Ja see ei saa ilus olema uskuge mind!
  5. Tokko&Kiivikase maffial on nüüd ilmselgelt vaja ära lintsida Ader,sest see hakkas Otile kannale käima ja Ott teadupärast ei kannata kui keegi hakkab temalt tähelepanu ära tõmbama. Aderilt OTT KIIVIKAS juba võttis ära LEIVA ja SEPIKU reklaamid. Pidid tulema ARGO-SEPIK ja ARGO-LEIB,aga kus sa seda. Nii kui maffia teada sai mis tulemas on nii kohe pandi kõik hoovad tööle ja tulemuseks ongi praegu Oti-Sepik ja Oti-Leib,mida pakutakse maffia kaupluses ostu peale tasuta. Sama tehti ka MUNADEGa. Jällegi võeti teise mehe käest see reklaami võimalus ära ja nüüd võite kõik osta OTI MUNE.
  6. On levimas päris intrigeerivad kuuldused, et EMV-l võetud DOPINGUTESTIDE vastused on saabunud aga EKFL ei ole nende avalikustamisest nagu huvitatud või nii!? Kuigi näiteks EKFL juhatuse esimeest on kuuldud rääkimas, nagu oleks olnud üks kahest dopinguproovist positiivne! Teadaolevalt andis EMV 2009 võistlustelt proovi 2 võistlejat. Kas kuuldused vastavad tõele või on see stiilinäide järjekordsest EKFL "dopinguvastasest võitlusest" - kinnimätsimisest, püüdu kedagi lasta paista inglikesemana kui ta seda tegelikult on? KALLIS RAHVAS, MIS ARVATE SELLISEST SUSSERDAMISEST? Salakõrv.
×