Jump to content

Flow

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Flow

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 16.09.1992
  1. 5x5 kohta paar küsimust

    Üks küsimus veel, et kas iseenesest oleks siis normaalne selline treeningplaan (järgnevaks 6-8 nädalaks). Teeksin siis baasharjutusi 3x8 rutiiniga. Eesmärk on siis "the usual" - jõudu arendada ning massi ka. 2-päeva kava, saalis käin 3 korda nädalas ehk siis kordamööda vahelduvad päevad. 1. päev (rind, õlg, triits+kükk) - kükk, rinnalt surumine, lendamine hantlitega (rinnale), military press, lendamine hantlitega ette (õlgadele), kätekõverdamine rööbaspuudel (triitseps), prantsuse surumine EZ kangiga, kõhulihaseid ka 3 seeriat 2. päev (selg, biitseps, kükk, sääred) - kükk, jõutõmme, lõuatõmbed, tõmbed kangiga vastu kõhtu, pöiasirutused, küünarvarte kõverdamine? (biceps curls)
  2. 5x5 kohta paar küsimust

    Aitäh kõigile vastajatele, sain poindist aru. Olin lihtsalt valesti aru saanud sellest 5x5 treeningust. Pean ühesõnaga rohkem erinevad kavasid proovima teatud ajaperioodi tagant. Edu mulle tulevikuks.
  3. 5x5 kohta paar küsimust

    Et teen siis rinnalt surumist, kükki, jõutõmmet 5x5 süsteemis, et kui teen mingi raskusega 5x5 ära, siis lisan raskust. Alustasin sellist treeningut umbes 4 kuud tagasi. Alguses oli kõik bueno, kõikides eelnimetatud harjutustes tuli pidev areng. Kükis ja jõutõmbes on areng siiani normaalne olnud, ei kurda, aga rinnalt surumine on täiesti seisma jäänud. Näiteks võin öelda, et alustasin rinnalt surumise 5x5 tegemist 55 kiloga, siis oli pidev areng kuni 70 kiloni, kus olen viimased 2 kuud seisnud (kõige rohkem olen 4x5 ära teinud, kuid viimaselajal on sellegagi raskusi olnud). Ma ei tea, kas lisasin algselt liiga julgelt ja kiirelt raskusi või on raskuste suurendes tehnika uranusse jäänud vms? Kas selline toppama jäämine mingi raskuse taha on normaalne või peaksin raskusi vähendama ja pikemaid seeriaid tegema? Igasugused nõuanded on teretulnud...
  4. Peale trenni

    Mängib see dextrose arengus siis tõesti nii suurt rolli? Kas sellisest valgusheigist ei piisa, kuhu on blenderi abil sisse lastud puuvilju (nt banaan vms)?Just curious.
  5. Sain täna selle OLIMP Egg Proteini kätte, eks ole näha, kas lööb aknet välja või ei. Tõsiselt loodan, et mitte. Saaks vähemalt trennijärgset sheiki nautida. ;D
  6. No seal oli protsendi järgi kirjas, mis kõige suuremad akne tekitajad minu jaoks olid ning lehmapiimatooted olid ülekaalukalt kõige esimesed. Pärast seda tulid juba siuksed loogilised tegurid nagu õllepärm, tubakas jne. Aga tänud neile, kes küsimustele vastanud on, eks ma üritan oma piirangutega toitumise paika panna. ;D
  7. on sel vahet? ma ei ürita ülbe olla vms, aga kuidas selle vereanalüüsi kohta pärimine teemasse läheb?
  8. No tegelt ei pruugi toitumine korras olla, aga noh idee poolest midagi taolist: Hommik: 2-3 praetud muna + juurviljad / omlett / või siis puder, üldiselt kaerahelbepuder Vahepala: kohupiim 400 g (seda ei tohi enam süüa, idee poolest asendaksin selle siis egg sheigiga vms) + banaan ning tihti ka pähkleid, 200g pähkleid üritan päeva jooksul vahepaladena ka ära süüa Lõuna: riis/kartul/tatar/makaronid koos vastavalt kas siis looma/sea/kana või kalalihaga ning salatit kõrvale Enne ja pärast trenni sõin varem kohupiima ning banaani, kohupiima asendaksin siis näiteks egg sheigiga... Õhtusöök: soojendan lõunasööki või siis teen kanafileed+salat v kartul vms/praen paar muna/pasta bolognese Enne magama minekut peaks ka siis idee poolest sheigi tegema, jah?
  9. Role OÜ Dr. Levini kliinik. Seal tehaksegi vereanalüüse toitumisega seoses. Enamjaolt käidakse seal aga mao ja muude seedeelundkonna probleemidega, aga akne suhtes tehakse samuti analüüse. Üsna korralik koht, protseduur oli päris kulukas ka. Aga nagu ütlesin, ei taha selle akne käes vaevelda enam. Keegi eelmisele küsimusele oskab vastata? Kui egg protein sheike teha, siis peaks juba enna treeningut jooma seda või piisab, kui ainult pärast trenni juua?
  10. Selge pilt, aga kui ma näiteks ostan Egg proteini, siis ma peaksin seda ka enne jõusaali tarbima, kuna ta on aeglaselt imenduv? Või saab ka hakkama kohe pärast treeningut tarbides? Palju küsimusi, aga tahaks lihtsalt asjad endale selgeks teha, et ikka progressi oleks, sest toitumine peaks korralik olema iseenesest...
  11. Nii Soy Protein kui ka Egg Protein on mõlemad aeglaselt imenduvad, jah?
  12. Ohoh, väga hea. Suured tänud sulle. Leidsin veel netis ringi surfates midagi Soja proteiini kohta, aga see Egg Protein tundub vähe asjalikum variant.
  13. Tere. Teema ei ole seotud mu näonaha probleemidega, vaid trennijärgse toitumisega. Sain just vereanalüüsi abil teada, et pean eemale hoidma piimavalkudest (piim, kohupiim, kodujuust), kui tahan enda näo aknet kontrolli alla saada. Kuna ei taha pool elu akne all kannatada, siis ei jää mul muud üle, kui seda ülesannet järgida. Tekib aga küsimus, et kas on olemas aineid, mida ma võiksin pärast trenni tarbida, mis nagu asendaks kohupiima või kodujuustu vms ning ei sisalda piimavalku. Kas siis süües või shake'ina vms. Igasugune abi oleks teretulnud, sest trennijärgne toitumine oluline, nagu seda palju on rõhutatud.
  14. Mis arvate toitumisest?

    Söön ikka salteid ja puuvilju, lihtsalt ei pidanud tähtsaks selliseid toitusid nimetada, mis massi suurendamisel erilist rolli ei mängi.
×