Jump to content

airmax27

Kasutajad
  • Sisu loend

    118
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

airmax27

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 31.08.1979

Viimase Profiili Külastajad

3 469 profile views
  1. Endal oli aastaid tagasi kubemesong. Käisin opil ja sisse õmmeldi mingi võrk, mis pidavat olema parem lahendus kui vene ajal kasutatud üksikud õmblused. Kaks kuud raskusi tõsta ei saanud ja peale seda hakkasin uuesti vaikselt trenni tegema. Alguses oli see armi koht nagu imelik ja andis natuke trenni ajal tunda aga see kadus aja jookul ära. Nüüd on sellest juba umbes neli aastat möödas ja teen rahulikult jõutõmmet ja kükki ilma vööta ja häda pole midagi.
  2. Ergutid ja stimulandid

    Nox-Pump töötab igatahes väga hästi Mina üle poole paki korraga sisse võtta ei saa, muidu vahin öö läbi üleval ja und ei tule ega tule. http://www.dorianyatesnutrition.com/products/noxpump/
  3. Südameprobleemid

    Võimalik jah, et ei sobi siis organismile.Paki peal on muidugi kirjas ka, et südame rütmihäirete korral lõpetada tarbimine.
  4. Südameprobleemid

    Südame rütmihäired võivad vabalt tulla sellest No-Xplodest, eriti kui seda liiga kaua järiest kasutada.Mina kasutasin Nox-Pump-i pikemalt, kui paki peal oli lubatud ja tekkisid unehäired ja südame rütmihäired. Peale selle kasutamise lõpetamist ja trennile väikse pausi tegemist, kadusid ka probleemid.
  5. Jõusaali pink

    Kõige lihtsam oleks teha reguleeritava seljatoega pink ja kangile toed eraldi. Saad sellega kükkida, rinnalt suruda, õlale teha ja palju muudki.
  6. Minu meelest anti sulle väga selged vastused, et värskelt pressitud mahlal on põhimõtteliselt sama kalorsus, kui poes müüdaval 100% ilma suhkruta mahlal. Sulle soovitati aga süüa puuvilju, kuna need kasulikumad ja kaalu alandamise eesmärgil juua pigem vett. Ei oska öelda, mis parem vastus seal teises foorumis siis tuli, et sellega rahule jäite
  7. Kui poes mahla valides leiad paki millele on kirjutatud 100% mahl, suhkrut ja säilitusaineid ei sialda siis on see ikkagi põhimõtteliselt sama kalorsusega kui värskelt pressitud mahl.Mida sulle öelda tahetakse on see, et puuvili on tervelt süües kasulikum, kui ta mahlaks pressides (kiudained näiteks, mis parandavad seedimist)
  8. Hüdrolüüsitud kaseiin.

    PeptoPro is a pre-digested protein that is completely water soluble and contains > 60% unique hypo-allergenic di- and tri peptides. These peptides are absorbed much faster than any in-tact protein or even single amino acids. (PeptoPro on siis see hüdrolüüsitud kaseiin) Kui nüüd tõesti kaseiini hüdrolüüsides muutub see kiiremini imenduvaks kui vadak siis nagu oleks ju mõtet Samas saab selle raha eest kaks korda rohkem hüdrolüüsitud vadakut ja see paneb tõenäoliselt asja paika Aga kuskil pole võrdlust hüdrolüüsitud vadakuga..
  9. Kulturism on surnud

    Kulturism on rohkematki kui ainult sport, see on ju lausa elustiil Ja surnud ei tundu see veel küll olevat...
  10. Hüdrolüüsitud kaseiin.

    Loomulikult kiidab iga firma oma toodangut Aga tavaliselt teevad seda need, kes mixivad mingi toote kokku ja väidavad et leidsid mingi supervalemi, mis töötab paremini kui teiste sarnased tooted. Kui sa müüd mingit toodet puhtal kujul siis pole vist eriti mõtet väita, et su toode on parem, kui mõni teine puhas toode, kui see tegelikult ei ole parem.Seda lihtne ju kindlaks teha. Näiteks ei ole ju mõtet väita, et puhas vadaku kontsentraat on kiirema imendumisega kui puhas isolaat.
  11. Hüdrolüüsitud kaseiin.

    Tegemist siis hetkel kõige kiiremini imenduva valguga, mis sobib eriti hästi peale trenni aga hind peaaegu 60 eurot kilo
  12. Hüdrolüüsitud kaseiin.

    Aga huvitav, kas selle imendumine on kiirem, kui hüdrolüüsitud vadakul? Leidsin, et myprotein.co.uk pakub seda ja hind pea 60 eurot kilo. Informatsiooniks on nad sinna pannud, et see on kõige kiirema imendumisega valk, mis hetkel olemas.
  13. Hüdrolüüsitud kaseiin.

    Tekkis huvi, mis teeb hüdrolüüsitud kaseiinist nii kalli toote, kas selle imendumiskiirus või miski muu? Kaseiin on ju tuntud, kui väga aeglase imendumisega valk.
  14. VADAKUVALK

    Kui sul see olemas on siis hommikul peale ärkamist, peale trenni kiirete süsivesikutega ja ka enne magama minekut võid ühe koksi teha. Aga põhilise valgu peaks ikka toidust kätte saama. Kui maitse kehv, näiteks maitsestamatta vadak on siis võid peale trenni dextroosiga segada, muul ajal aeglaselt imenduvate süsivesikutega, kasvõi mingite puuviljadega blenderis segamini lasta.
  15. Raskusvöö

    Siin üks soome netipood kus selline asi müügil http://kauppa.voimaharjoittelu.fi/sportkra...vyo-p-3123.html
×