Jump to content

algaja525

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

algaja525

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 27.08.1970
  1. "Kaalust alla" TV3- st

    aitäh, lugeda oskan, mida ma tahtsingi tõestada oli see, et keegi teist kommijatest ei oksa mulle seletada, mida te ise teeksite siis sellises saates. ma ei küsinud ju kuidas vormi rikkuda või mida mitte teha, seda ma siit foorumist saangi, ma tahtsin teada, kuidas te ise seal saates kaalu laseksite langetada, aga juba sain oma m.o.t.t. 'i kätte. Aitäh!
  2. "Kaalust alla" TV3- st

    lugedes kõiki postitusi on enam-vähem pilt üks-sitt saade -lollid treenerid-loll formaat, aga küsimus, kui on vaja kiiresti alla võtta, mis siis teha tuleks, kui sa seal saates oleksite- et ei võtagi alla, lased vaatajal vaadata 3 saadet järjest kepikõndi, mida???, nüüd võimalus näidata end targana jne, muidu teised lollid, aga ise ka ei oska muud teha.
  3. "Kaalust alla" TV3- st

    aga siis keegi ei oskagi mulle öelda, mida seal saates valesti tehti siis jah? kõik muidu kõvad mehed/naised, aga adekvaatset vastust ei saa? no siis ei jäägi lihtsal inimesel muud üle, kui tv vaadata kuidas peab tegema....
  4. "Kaalust alla" TV3- st

    mõned arusaamatused-kui kirjutatakse, et vaesed inimesed ja neil raske ja paha-kas keegi konkreetselt küsis osalejate käest ka kui õudne neil oli või on see oma nurga alt, et appi ise ei jõuaks/viitisiks/tahaks jne neid asju teha? Ei saa aru, aga mis papist jutt käib? arvan, et seal saates naistreener mõtles seda, et nagu aru on saada, siis toidukava on ette antud juba ja seda ju vähendada ei saa, seega rohkem trenni või saan ma midagi valesti aru`? ainuke seletav kommentaar on siin kellegil msc, tahaks siis teada, et mis oleks õige, kui see kõik seal vale on ja kas saaks seda selle nurga alt ka, et kui on vaja ala 4 päevaga kaotada kaalu, et hoiduda kaotamast (ehk siis kuidas oleks seal saates õige treenimine, et võit ka tuleks) siis nagu saaks aru, mis valesti on, hetkel mulle võhikule jääb mulje, et lihtsalt kobisetakse.
×