Jump to content

goodfella

Kasutajad
  • Sisu loend

    65
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

goodfella

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 27.03.1992
  1. Gröön VS Kiivikas

    Kohe näha, et aktivistil pea lõikab. Kuigi minuarust võiks üldse keelatud ainete tarbimise legaliseerida igal pool sellises spordis. Põhiline on ju siiski oma lihasmassi võimalikult suureks kasvatada ja seejuures peaks olema keha ilusti proportsioonis. Ka neid aineid kasutades tuleb teha rasket tööd, et välimus säiliks ja lihas kasvaks. Aga kuna reeglid on sellised, siis põhimõtte pärast võiks ju Ott isiklikult rääkida meil lugu.
  2. Gröön VS Kiivikas

    Asi pole selles, et see kraam on ära tarvitatud, vaid kokkuvõttes milleski palju suuremas, kui sa aru pole saanud.
  3. Gröön VS Kiivikas

    Miks peaks keegi selle maha tegema, kui Ott annaks konkreetse vastuse ? Mul pole küll midagi tema vastu, aga tahaks teada millise suunaga tema seda teema vaatab. Ott vist mitte ei taha välja tulla ja meid valgustada.
  4. Gröön VS Kiivikas

    Mida kauem ta vaikib, seda raskem tal saab olema hiljem.( juhul kui ta on süüdlane ) Kuigi hetkel on Otti pihta suur tuli avatud, ei rahulda kellegi teise arvamus ju inimesi. Ainult Ott ise võib selle kära lõpetada. Eks nii mõnigi asi räägib Otti enda pihta. Aga muidu head vana lõppu teile
  5. Gröön VS Kiivikas

    Aga kus sina tead, et need on lihtsalt külajutud ? Ja kus mujal ikka arutada selliseid teemasid, kui mitte fitnessi enda foorumis. Ootaks ehk Janari ja Otti enda sõnavõttu siin
  6. magamine

    Ei tea, sellist probleemi otseselt ei ole
  7. Chuck Norris

    norris da kõikvõimas
  8. Munapuder minumoodi

    Ajab või söögiisu peale
  9. Hõbeketi puhastus.

    Hambapastaga olen ise puhastanud, aga mõne aja pärast jälle samasugune. nagu Beljo kirjutas "Hõbeehete puhastamiseks on olemas üks põnev viis: kata anum seestpoolt fooliumiga, lisa pihutäis keedusoola ja samapalju söögisoodat, sega aineid omavahel anuma põhjas ja vala peale keev vesi." aitab hästi.
  10. magamine

    Tass rohelist teed meega võtab minul küll silma kinni.
  11. Toitumiskava tellimine

    Sellepärast sa ei pea muretsema
  12. Tõsterihmad

    Ma ei saa aru miks peaksid käed nii hullult maha jääma ?
  13. Tõsterihmad

    Proovisin ka tavalisi rihmu, aga need tunduvad kuidagi mitte väga toetavad (kindlasti on asi selles, et ma ei oska siduda ilusti)
  14. Tõsterihmad

    Tagasi uudise / artikli juurde <P>(Muscle & Fitness, dec 06) <P>Tõsterihmad toestavad haaret ning viivitavad kurnatuse teket. Kas nad peaksid olema regulaarselt treeningus kasutatavad ? Kas peaksin tõsterihmu kasutama alati, kui sooritan erinevaid tõmbeid?
  15. Mida jõuludeks sooviksite?

    ahjaa, et mu tahtmine otsa ei lõppeks EDIT : oksendamiseni viinamarju võiks ka süüa saada
×