Jump to content

nils

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

nils

  • Tase
    Vaatleja
  1. Närimiskumm

    Nätsu närimine aitab ärkvel olla aga seos paistab olevat sellega, et nätsu närides töötab keel. Vaatasin igavas loengus istudes, et mõned kogu aeg nätsutavad ja samas ei haiguta. Proovisin ka ise järgi ja tõesti aitas meele ärksana hoida. Prantsuse suudlus kah muidugi väga hea ärataja.
  2. Minul tuleb maksimaalne valu millegipärast alles ülejärgmisel päeval. Taastumistsükkel on kah nii pikk võrreldes teistega.
  3. Sangommi trenn

    Mul endal on 32-kilone sang puukuuri juures, kuna avastasin, et kirvega puude lõhkumine on suurepärane soojendus enne sangpommi rebimist. Külmalt suudan hädavaevu 1-2 korda rebida aga peale puude lõhkumist läheb ilusasti 10 ja rohkem. Vahest harva teen kõhu põiklihast nii, et hoian ühes käes ja kallutan ennast vasemale-paremale. Vahest teen ka rannet nii, et lihtsalt ripub käe otsas ja keerutan vastupäeva-päripäeva.
  4. Rinnalihased

    Üks äge kätekõverduste harjutus vahelduseks on selline, et jalad paned kõrgemale, näiteks toolile ja käed ei toeta mitte maha, vaid hantli käepidemetele. Siis saab sügavamalt kõverdada. Mul on ühed hantlid, mille kettad veerevad - saab veel kõverdamise ajal nurka muuta. Keegi võiks aga mulle öelda, et milline oleks optimaalne paus kahe rinnalihase harjutuse vahel? Näiteks siis kui teen sellise raskusega, mida jõuan max 5 korda tõsta?
  5. Rinnalihased jumpsivad

    Mina sätin kangi toed alati alla. Umbes 10 cm kõrgusele alumisest asendist. Nii pole kunagi ohtu, et ei jõuaks tugedele tagasi tõsta.
×