Jump to content

maafakker

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

maafakker

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 10.03.1995
  1. Kava

    No miks sinna alla muidu kirjutatud kuidas seda kava kasutada?? Sinna pandud ju et kaks trenni üks puhkus vms. Need siis seal üldse ei loe?!
  2. Kava

    Ei ole võimalik käia jõusaalis laupäeval ja pühapäeval. Siin on aga enamus treeningkavasid sellised kus midagi laupäeval, pühapäeval ka. Kellegil on mingit edasijõudnute kava pakkuda? Sellist et laupäeval, pühapäeval oleks puhkus vms.
  3. Surumiskava Kaidolt

    Sooviks ka surumis kava siimsalin@hot.ee kolmele päevale oleks parim
  4. Algusest peale olen teinud kolm jõusaali trenni nädalas. Aga kui läks juba siin treeningkavade kommenteerimiseks viskaks enda oma ka siia . 1. päev Rind, Biitseps, Triitseps, Kõht 2. päev Korvpall 3. päev Jalad(jõutrenn) 4. päev Korvpall 5. päev Õlg, selg, kõht, alaselg
  5. Jõusaali kava

    Kui nüüd panna kava kokku siis oleks et E jõusaal T korvpalli trenn K jõusaal N korvpalli trenn R jõusaal P korvpall. Mul jäi ikkagi arusaamatuks see , et kui ma ka ei teeks korvpalli trenni ja käiksin ainult jõusaalis kolm korda nädalas , kolmeks jagatud kava järgi , kas siis taastumis aeg noorele inimesele on liiga pikk?
  6. Jõusaali kava

    Nüüd tean jah. Pole väga kaua siin foorumis olnud.
  7. Jõusaali kava

    Nüüd võiks mõni tõeliselt asjatundja ka selle teema üle vaadata ja vastata.
  8. Jõusaali kava

    Tänud vastamast. Kui kellegil veel soovitusi siis jagage !
  9. Jõusaali kava

    Jõusaali minek oli ikkagi mu enda tahtmine. Korvpalli näevad välja nagu ikka trennid , harjutame ja mängime jne. Haridust ei oska öelda , aga igaljuhul on ta ka kehalise õpetaja. Tahaks ikkagi vastust ka selle taastumise koha pealt.
  10. Jõusaali kava

    Jah korvpall on põhialaks. 3 korda nädalas on trennid
  11. Jõusaali kava

    Ma olen siiski juba 6 kuud jõusaaliga tegelenud ja tahaks kuulda veel arvamusi.
  12. Jõusaali kava

    Kasutasin siis jõusaalis edasijõudnute kava kolmeks. Näitasin seda kava ka oma korvpalli treenerile. Tema aga ütles mulle selle kava peale, et see on lihtsalt enda vormis hoidmiseks, sellepärast et kehaosade lihaste treenimine ei kattu, näiteks nädalas treenid rinda ainult ühe korra nädalas. Ja nädal pidi olema liiga pikk aeg taastumisele. Mida teie arvate. Muudsin tema soovituse järgi kava selliseks E teen kava 1.päeva, T teen kava 2.päeva, K teen 3.päeva, N teen kava 1.päeva jälle ja R kava 2.päeva. Andke soovitusi jne. Ise ei ole selle taastumis värgi ja asjadega nii kursis. Help.
×