Jump to content

karumõmmi

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

karumõmmi

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 04.07.1990
  1. Sida Cordifolia

    Tere, Kas keegi on eelnimetatud Reflexi rasvapõletajat kasutanud? Esimestel kasutuspäevadel on kaasnenud jube kõhuvalu, normaalne see ilmselt ei ole, kuigi kõrvetustunne kõhus on kõrvalnähtude seas, aga see kõhuvalu on olnud tõesti meeletu.
  2. Pehmendus kangile

    Tere, Küsimus nimelt bodypumpi ja üleüldse kükkides- jalgade ja tuhara poole pealt jõuaksin kindlasti raskusi lisada, kuid ei saa seda teha, sest kangi raskus hakkab meeletult seljale ja kuklale. Kas on olemas mingid pehmendused kangi alla ja kust neid saada võiks? Ette tänades!
  3. whey gold standard

    mida ma siis tegema peaks? sööki on halb kaasa võtta.
  4. whey gold standard

    okei, aga peale trenni ma jõuan koju alles mitme tunni pärast ja selle ajaga läheb kõht päris tühjaks. sellepärast ma plaaningi seda osta.
  5. whey gold standard

    tere, kas algajal on mõtekas hakata kasutama whey gold standardit? aitäh!
  6. toitumine

    Super suur aitäh nii põhjaliku vastuse eest- sain tõesti PALJU targemaks ja püüan edaspidi järgida antud soovitusi! Tõsi küll, autosõit vs. jalgsi käimine ei ole ainsad füüsilise aktiivsuse näitajad, kuid sellegipoolest liigun ma treeningväliselt suhteliselt vähe. Pargin auto koolist paari sammu kaugusele, erinevate ruumide vahet liikumine on minimaalne- tavaliselt toimub päevas vaid paar loengut, mis kipuvad olema samadel korrustel jne. Elan korteris, esimesel korrusel Maatöid regulaarselt ei tee, vahel suvel kui vaja, igapäevaseid majapidamistöid kodus teen ikka, aga selliseid, mis päris ära väsitavad kuskil kord nädalas. Seepärast panustangi kogu energia trennidele, paar korda nädalas käin ka jalutamas- kuskil 4 km korraga.
  7. toitumine

    Ma eeldasin, et kui ma naistekasse kirjutan, siis on loogiline, et ma naine olen, aga okei, siin vist erinevaid postitajaid - sugu on mul siis N Söömisest nii palju- hommikuti ma söön tavaliselt vähe (kui siis näiteks jogurtit), aga kuna enamasti käin hommikustes trennides, siis söögi asemel on mul vesi. Siit ka küsimus- kuna pean päevaplaani muutuste tõttu muutma ka trenniajad hommikuste asemel õhtusteks ja pole harjunud eriti hommikuti sööma, siis mida ja kui palju süüa? Peale trenni e siis lõunaks söön tavaliselt banaani, muna, peedisalatit, rukkileiba kalkunisingiga- kuidas kunagi, aga ühesõnaga pigem midagi kerget. Ja peale lõunat siis olenevalt kas kartulid kanafileega, kala, tatar, riis, keedetud juurviljad, tomatisupp, igasugused erinevad toorsalatid. Õhtuti, juba hiljem söön paar õuna või siis mõne muu puuvilja. See on siis parematel päevadel, kui ma mõtlen enne kui söön- muidu armastan väga igasugu erinevaid pastaroogasid jne, millest olen püüdnud viimasel ajal hoiduda. Magusat ma praktiliselt ei söö, rämpstoitu ka mitte. Joon igasugu mahlasid, mis tegelikult vist kõige parem variant ei ole? Tuleks asendada pigem rohelise tee või veega, püüan liikuda selles suunas. Treeninguväliselt ma väga aktiivne ei ole- jala käin vähe ja olen pigem selline poe ukse ette parkija, sest pole lihtsalt aega...aga parema tahtmise ja iseenda huvides peaks selle aja leidma siiski. Puhke-unerežiim on tavaliselt iga päev sama - ärkan hommikul 8-9 ajal ja magama lähen kuskil 22-23 paiku. Ja suured tänud vastajatele!
  8. toitumine

    Tere, Olen 19-aastane, 177 cm pikk ja kaalun kuskil 63 kg(+/-2). Trenni teen regulaarselt- 4x nädalas bodypump, millele eelneb ja järgneb jooksulint, ratas vms. Tahaksingi küsida toitumise kohta rasvapõletamise eesmärgil- oskab keegi soovitada mingit toitumiskava või anda muid nõuandeid, sest tean, et söömine on mul kohe kindlasti paigast ära- korrapäratu, ei jälgi toitainete sisalduse vahekorda toidus jne. Mitu korda päevas peaks sööma, milliseid toiduaineid enne-ja peale trenni, millal oleks õhtul viimane piir söömiseks ja kuidas joomisega- kas ainult vesi ja roheline tee või on ka midagi muud kasulikku ja maitsvat, mida omavahel ühendada võiks? Suur, suur aitäh vastajatele ette!
  9. abi kavaga

    aitäh abi eest!
  10. abi kavaga

    Kas jõusaali edasijõudnute kava jaotatuna kaheks on alustuseks hea? Aitäh
×