Jump to content

intsuke19

Kasutajad
  • Sisu loend

    63
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by intsuke19


  1. Nu ja kindlasti võiks ka triitsepsile tähelepanu pöörata. Harjutuste pangas on mitmeid harjutusi triitsale, mida saab ka edukalt kodus teha.

    Kokkuvõtteks siis nii näeb minu kodune kava

    1)lõuatõmbamine 3*12

    2)kätekõverdused 3*20

    3)triitseps rõõbaspuul 3*10

    4)kõhulihased 3*20

    Et siis kas selline sobib ja seeriad?kas peaksin hommikuti ja õhtuti tegema või piisab kui teen igapäev 1 korra?parandage kui ei sobi ei ole eriti tgelenud selle asjaga ;)soov oleks rinnalt suuremaks saada ja käevarre ;)ja seda et kas peaksin pealeharjutusi jookma ka mingid kilomeetrid?


  2. pisut liiga palju korduseid on seerias, kui jõutrenni teha tahad, pikkade seeriatega teed vastupidavust pigem. võid kasutada mingit lisaraskust näiteks seljakotti mis on täidetud 2 liitriste veepudelitega ja tee seerias 6-12 kordust siis on tulemust ka näha ikka:)

    Et siis teen 6 korda 12 seeriaid?


  3. Tere siin isegi oli juttu ka aga küsin üle et kuidas siis kodus trenni teha .Kuidas kava välja näeks kui teeks nii.

    1)lõuatõmbamine 3*30

    2)kätekõverdused 4*30

    3)kõhulihased 3*30

    4)jooksmine 3km

    Et siis küsimus et kas see aitaks mul treenida kui teeks selliselt ja kas seda võiks päevas 1 korra teha või teha hommikul ja õhtul??


  4. Algaja

    Grupp: Kasutajad

    Postitusi: 2

    Liitunud: 19 October 09

    Kasutaja nr.: 20 514

    Tere!

    Olen 19 aastan, kaalun 76kg ja rinnalt surun 85kg ning olen kasutanud järgmist kava nimega kava jaotatud kolmeks võttsin seel fitness.eest tõõriistade alt;),enne seda tegin algajakvaga 1 kuu ja 1 kuu vabarskustekavaga ,ja kava jaotatud kolmeks olen teinud 3 nädalat E.T.N

    Tahaks siis teada, kas tegu minule õige kavaga ja kuidas saaks käe ümbermõõdu suurendada(biitsepsi nagu)- üldiselt tahaks rohkem sureda rinnalt, kuid ei tea, milliseid lisandeid valida(mida tarbida enne trenni, mida trenni ajal ja pärast).


  5. Kavasid tuleb nagunii aeg-ajalt vahetada, et ei tekiks rutiini.

    Sa pead tundma õppima oma keha signaale, et mitte ületreeningusse sattuda - kui oled väsinud, jäta trenn vahele, kui tunned jõudu, pinguta rohkem.

    Nagu artiklist lugesid, on peale treeningkava tähtis ka toitumine ja taastumine, s.h. piisav uni. Kui sööd vähem kui kulutad, ei kasva lihas samuti.

    Aga mida teie soovitaksite teha kava jaotatud kaheks või kolmeks ?


  6. Tere sellline küsimus et tahaks et keha kiiremini kasvaks et räägiti et peab olema siis 2 puhkepäeva vahel kas siis peaksin võtma ott kivikalt kava jaotatud kaheks siis jääb nagu 2 vabapäeva sisse ?kas sellel on mõtet muidu teen kava jaotatud kolmeks esmaspäeval teisipäeval ja neljapäeval kumb oleks parem kava teie arvates ja mis teie teeksite ? eelmises teemas keegi ei vastanud mõtlesin et proovin siit küsida et kas siis annab tõesti rohekem juurde kui teha kava jaotatud 2 et siis on 2 vabapäeva sees ?


  7. Minuarust võid küll võtta, ja kui soovid ja on võimalusi siis isegi võta kolmeks ! :D

    Aga kui ma võtan jaotatud kolmesks siis teen E Rind, Biitseps, Triitseps, Kõht T Reie esiosa, reie tagaosa, säär K Õlg, selg, kõht, alaselg teen ära siis hakkan uuesti esmaspäevast sama moodi w ?


  8. Tere.mul selline küsimus et tegin trenni algaja kavaga müüd võtsin edasijõudnute kava jaotatud kaheks saan 3korda nädalas trenni teha ,kas nii võib teha et Esmaspäeval ülakeha ja Teisipäeval alakeha Kolmaäeval ülakeha ,ja siis ringiga algusesse et esmaspäeva alakeha kunas kolmapäeval tegin ülakeha kas teen õieti ? neljapäeval ja reede jooksen


  9. et siis võib edasi minna edasijõudnute kava peale ?aga kas muidu peaks algajakava2 ka tegema ja siis peale selle Algajate vabaraskustega kava. nii räägiti mulle siin 3 nädalat tagasi ;) et siis võib minna jh et ei pea neid algajakava 2 tegema

×