Jump to content

intsuke19

Kasutajad
  • Sisu loend

    63
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

intsuke19

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 28.10.1990
  1. Kodune treenimine?

    Äitah,aha kas siis selline kava sobib kui teen jalgu ka siis ?
  2. Kodune treenimine?

    Miks ma ei sa aselle kava järgi teha ?ikka saan see treenib käsi ka ?jõusaalis ei saa käia kuna olen praktikal ja jõusaal kodukandist väga kaugel;)
  3. Kodune treenimine?

    Kokkuvõtteks siis nii näeb minu kodune kava 1)lõuatõmbamine 3*12 2)kätekõverdused 3*20 3)triitseps rõõbaspuul 3*10 4)kõhulihased 3*20 Et siis kas selline sobib ja seeriad?kas peaksin hommikuti ja õhtuti tegema või piisab kui teen igapäev 1 korra?parandage kui ei sobi ei ole eriti tgelenud selle asjaga ;)soov oleks rinnalt suuremaks saada ja käevarre ;)ja seda et kas peaksin pealeharjutusi jookma ka mingid kilomeetrid?
  4. Kodune treenimine?

    Eesmärk käevarsi suuremaks saada
  5. Kodune treenimine?

    Kas siis nii võib teha et teen nt lõuatõmbamine 3*12 kõhulihased 3*12 kätekõverdused 3*30
  6. Kodune treenimine?

    Et siis teen 6 korda 12 seeriaid?
  7. Kodune treenimine?

    Tere siin isegi oli juttu ka aga küsin üle et kuidas siis kodus trenni teha .Kuidas kava välja näeks kui teeks nii. 1)lõuatõmbamine 3*30 2)kätekõverdused 4*30 3)kõhulihased 3*30 4)jooksmine 3km Et siis küsimus et kas see aitaks mul treenida kui teeks selliselt ja kas seda võiks päevas 1 korra teha või teha hommikul ja õhtul??
  8. Teema?

    minu mail on ints17@hotmail.com
  9. Teema?

    Tere Kaido selline küsimus teile ,et kas saaksite mulle kava saata olen 183m pikk kaal on hetkel 86 ja rinnaltsurun 85 ennem tegin kava jaotatud kolmeks
  10. Kava?

    Algaja Grupp: Kasutajad Postitusi: 2 Liitunud: 19 October 09 Kasutaja nr.: 20 514 Tere! Olen 19 aastan, kaalun 76kg ja rinnalt surun 85kg ning olen kasutanud järgmist kava nimega kava jaotatud kolmeks võttsin seel fitness.eest tõõriistade alt;),enne seda tegin algajakvaga 1 kuu ja 1 kuu vabarskustekavaga ,ja kava jaotatud kolmeks olen teinud 3 nädalat E.T.N Tahaks siis teada, kas tegu minule õige kavaga ja kuidas saaks käe ümbermõõdu suurendada(biitsepsi nagu)- üldiselt tahaks rohkem sureda rinnalt, kuid ei tea, milliseid lisandeid valida(mida tarbida enne trenni, mida trenni ajal ja pärast).
  11. Kava?

    Tere kas keegi oskaks aidata kus saaks endale jõusaali kava , kus on sees terve ülakeha ja ja jaotatud eraldi päevadesse?olen teinud kava jaotatud kolmeks võtsin ott kivikalt kava aga kas kavasid saab ka kuskilt mujalt?
  12. Aga mida teie soovitaksite teha kava jaotatud kaheks või kolmeks ?
  13. Sain aru siis et nagu peab olema 72 tundi puhkust et lihas kiiremini kasvaks aga siis peaksingi kava jaotatud kaheks võtma siis on 2 vabapäeva sees ?ennem tegin kava jaotatud kolmeks esmaspäeval teisipäeval ja neljapäeval?
  14. Tere sellline küsimus et tahaks et keha kiiremini kasvaks et räägiti et peab olema siis 2 puhkepäeva vahel kas siis peaksin võtma ott kivikalt kava jaotatud kaheks siis jääb nagu 2 vabapäeva sisse ?kas sellel on mõtet muidu teen kava jaotatud kolmeks esmaspäeval teisipäeval ja neljapäeval kumb oleks parem kava teie arvates ja mis teie teeksite ? eelmises teemas keegi ei vastanud mõtlesin et proovin siit küsida et kas siis annab tõesti rohekem juurde kui teha kava jaotatud 2 et siis on 2 vabapäeva sees ?
  15. Toidulisand

    Tere on plaanis sõõma hakata valku , mida teie soovitaksite osta või on nad kõik ühesugused ja kuidas seda kasutada tuleb enne jõusaali või peale jõusaali ja kui palju?
×