Indrek18
Kasutajad-
Content count
46 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Indrek18
-
Rank
Algaja
- Birthday 11/18/1991
-
juuniorite pilte on valus vaadata. ei tea, mida mehed ise pidid tundma - nii õudne grimm ikka, kahju :S
-
Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Indrek18 replied to Ott Kiivikas's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
Mis raskusega kettad jalapressil on? -
Pole proovinud. Ise söön Eestimaiseid. 100g peale 10g valku, süsikaid 27g ja rasvu 9g. Korralikult läbikeedetult ja praetult üks parimaid. Hapukoort 100-150g segatuna aroomisoolaga
-
See on mingi nali või? Sorri, aga mu klassiõed ei kaalu ka 49kg ... Hakka parem korralikult sööma ja tee trenni , mis mõttega sa lased nii palju potentsiaali raisku? Aastate pärast kui raami ka juba on, siis võid hakata mõtlema kõhulihaste peale.
-
See ongi parem minu arvates, see musta jopega tüüp, kes on nõus minema, oli kunagi mu meeskonnakaaslane.
-
Viimases jala trennis tegin smithil 5x6 170kg ja istudes 5x15, kuid see istudes variant polnud kõige parem, kuna mu saalis spets säärtemasinat pole.
-
Aga palun : http://www.reporter.ee/2011/01/28/hillar-k...i-alla-lendama/
-
Loe seda: http://www.fitness.ee/artikkel/1253/motteid-saaretreeninguks
-
Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting
Indrek18 replied to palmiall's topic in Küsi Spetsialistidelt
Miks? -
sama alaselja valu viimastel aastatel kimbutanud, täpsemalt siis vasakult poolt. olen mitmeid kordi kiropraktiku juures käinud, kes on väänanud ja kangutanud - valu on ära kadunud, kuid mingil hetkel on tagasi tulnud. teatud asendis lööb sellise terava ebameeldiva närvivalu sisse. pärast igat korda kui olen seljas valu tundnud, olen jõusaali pooleli jätnud(mingi 1-3 nädalaga on valu läinud). jõutõmmet kui ka kükki pole üle aasta teinud, kuid jama ära ei kao ... muid harjutusi ei tee, mis võiksid alaseljale nii suurt survet avaldada.
-
täpselt veel ei tea, aga öeldi, et tapa on täitsa võimalik.
-
kas jutt käib kilingi-nõmmest?
-
SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK
Indrek18 replied to Arnold's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
mul jäi ka suu lahti kui ütles, et mõnikord 1 toidukord päevas. kaua ta tegelenud on sellega? samas pole midagi imestada kh, sest ta mainis ka seda, et korrektse toitumisega paranesid jõunäitajad vist ca 50kg -
SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK
Indrek18 replied to Arnold's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
mõne juunioriga, kes reval cupil ja karikavõistlustel head kohta näitas