Jump to content

Tegija

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tegija

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 18.02.1992
  1. Kas internetist on võimalik kuskilt kordust näha?
  2. Paar küsimust.

    Tervist härrad Kui end peeglist vaatan siis on väike kõhuke mul ees, kõhulihased on küll rohkem välja tulnud kui enne kuid kõht ikka ees vaikselt. Ega see suur ei ole vaid natukene, kas toitumiseks ja kõvast trennist ainuüksi piisab? Kas peaks ühe päeva nädalas saalis aeroobset tegema ? Soov oleks veel kätesse jõudu saada, et jõuaks end tublisti üles tõmmata. Ma mõtlen alati selle peale, et kui ma teen harjutust juba ülaseljale kangiga bloki tõmbed ette/taha siis pole ju vaja veel selga teha. Või peaks proovima laia haardega lõuatõmbe kangil teha selga veel nt. 3x4 ?
  3. Zivile Raudoniene IFBB Figure Pro

    tglt see viimane pilt kus metrxi pilt on käes, on suht seksikas. naiselikkust on rohkem kui teistel naistel siin alafoorumis.
  4. Jalgpallur vajab abi.

    45kg? no sihukese venna ükkab küll igaüks jah kehaga eemale.
  5. Hea saade on, väga huvitav aga selle Klenski stoori oli küll masendav. Tubli Ott ja Katrin on väga kena naine!!!! : )
  6. Claudia Verela- fitness model and actress

    kena tükk, sööks ära
  7. Vasak rind on veidi väiksem ja sültjam.

    Tänud kutid vastuste eest.
  8. K-1 Europe GP in Tallinn (heavy weight)

    Millal piletid müügile tulevad?
  9. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    17aastane 175cm kaal kuskil 70 ringis
  10. Tervist, olen alla aasta veidi jõusaalis käinud ja märkasin nüüd peegli ees olles, et vasak rinnalihas on veits väiksem ja täpselt nagu sult kui käega katsud. Parema rinnalihasega seda probleemi ei ole, parem mõnusalt sitkem. Ka triitseps on vasakul käel väiksem, kas peaks rohkem rõhku panema siis vasakule poole kuni järgi jõuab? Rääkige mida tegema peaks.
×