Jump to content

taunztaunz

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

taunztaunz

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 08.05.1992
  1. rekordid 16aastaselt rinnalt surumises

    no 16 aastaselt 65 ära suruda on juba väga kõva sõna minuarust. aga kui mõned väidavad et on 120 surunud siis ike väga ulme. meie koolis suruvad 16 aastased keskmiselt 40. ise on olen 17,kaalun 85 ning olen isegi enamus klassivendadest kõvasti tugevam,kuigi surun 68 aint.
  2. otsin abi toitumisel

    tänud soovituste eest. proovin siis toitumist muuta. jõusaali teengi seepärast,et teisi alasi toetada,sest juba kettaheitega tegelemiseks on palju jõudu vaja ning ka kava on mul tehtud plahvatusliku jõu treenimiseks. eesmärk ongi sätitud nii, et lihtsalt mitmekülgselt areneda,sest minukandis on kõigi alade treenimiseks väga head võimalused. näiteks peale nende alade olen ma veel 3 aastat võrkpalli mänginud ning ka tennise trennis sai pool aastat käidud:)
  3. otsin abi toitumisel

    paluks siis abi mõnelt teadjalt,millal ja mida süüa. tegelen olenevalt aastaajast regulaarselt korvpalli ja jalgpalliga,2 korda nädalas käin ka vabadel päevadel jõusaalis. talvel lisandub trennile õhtuti paar tundi hokit ja suvel tegelen lisaks ka kettaheitega. aga probleem selles,et sooviksin ikka korralikult taastuda,kiiremalt lihast kasvatada jne. toitumiskava mul pole,aga sooviksin siis teada,et mida on soovitav päevas tarbida,et trennist viimast võtta. mis aineid oleks vaja rohkem tarbida? ma mõtlen selle all seda et mõned söövad mingite ainete saamiseks palju muna,teised söövad kohupiima jms. olen foorumit kõvasti uurind ,kuid ei ole leidnud sellele küsimusele piisavalt head vastust. oodatud on kõik soovitused toitumise koha pealt ning igast hea nipid tervislikuks toitumiseks. praegu söön umbes nii: 8.00-võileivad,12.00-supp või kartulid,18.00-õhtusöök(kartul,liha,kala jne..) ja siis umbes 22.00 teen veel võileibu.
×