Jump to content

CKY

Kasutajad
  • Sisu loend

    43
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

CKY

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev February 24

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. X Innar Mardo Memoriaal 2015

    Edu kõigile võistlejatele! Bikiini absoluutkategooria 1. Reet Reimets 2. Jaanika Jelagina 3. Karina Polovnikova Naised bodyfitness 1. Tatyana Pudovkina 2. Gea Taalvelt 3. Eli Pilve Juuniorid mehed kulturism -75kg 1. Tanel Tamme 2. Sven Parveots 3. Sten Richard Oskar Mehed rannafitness -178cm 1. Kert Kaljula 2. Marko Sildoja 3. Kristjan Sõrg Mehed rannafitness +178cm 1.Kuido Jõgisalu 2.Mardo Loorberg 3.Kaspar Tõnisson Mehed klassikaline kulturism 1. Imre Vähi 1. Tanel Tamme 3. Taavi Merisalu
  2. Massi kasvatamine noorel naisel

    Kuna su TDEE on umbes 2000kcal, siis tuleks sul syya natuke yle selle. Alusta nii: 350 sysivesikuid, 50g rasvu, 110g proteiini ja proovi saada ligikaudu 20g kiudaineid. Proovi paeva jooksul tarbida vahemalt 1-2 portsjonit juurvilju ja 1-2 puuvilju. Proovi jalgida seda paar nadalat ning muuda makrotoitained vastavalt peeglile ja kaalule kui vaja.
  3. 1.Heath 2.Greene 3.Wolf 4.Jackson 5.Rhoden 6.Elssbiay 7.Martinez 8.Winklaar 9.Warren 10.Bonac
  4. SKG transformation journey

    Milline hetkel macro jaotus? Palju kaal, pikkus?
  5. Kikaskilla blogi

    Naeruv22rne? See on ju just hea, et noormees on endale selgeks teinud, et kaloridefitsiit on vajalik kaalu langetamiseks ja vice versa. V6i soovid sa pigem lugeda neid mitmeid teisi teemasi, kus "alla keskmise fyysisega noormehed" kysivad, mida peale trenni syya v6ib? kikaskillale aga edu!
  6. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Ise siin UK-s tarbin ka Walden Farmsi. Ega peale shokolaadisiirupi ja pannkoogisiirupi midagi rohkem ei kannatagi nende poolt, eriti veel soolased kastmed. Purgi hind tuleb ka suhteliselt kirves.
  7. 2:2, penaltitega hispaania võidab 5-4
  8. Spordifännide massikaklused

    Aga undionu, mis sa teeks, kui 180cm 60kg sulle jalaga äsaks ja mitu korda otsaette sülitaks? Ootaksid ka millal veekahurid kohalikku külla jõuaksid?
  9. Täielik algaja

    Kui tõsine plaan kulturismiga tegelema hakata, tutvu mõne treeneriga enda kodu ligidalt ja räägi oma mõtted ja asjad ära,küll tema saab sind suunata.Ise pole mõtet hakata uurima ja puurima, vaevalt saad siit foorumist nii häid teadmisi kui oma ala proffilt. Nii Tartus kui Tallinnas on grupid olemas, mine ainult kohale!
  10. Algajale jõutrenn

    Ära seda küll nüüd karda, et karuks kohe muutud. Ega see pole nii, et käid 4x nädalas saalis ja kohe 2x2 valmis. On palju teisi asju, mis lihaste kasvu määravad: toitumine, õige ja tark treening, puhkus jne. Pigem annavad pikemad seeriad hea toonuse lihastele ning baasharjutustes madalad kordused kindlasti arendavad ka max jõudu.
  11. Söömishäire

    Hommikul sööd putru- tubli- kõrvale söö veel näiteks kanafileesinki ja juustu mingisuguse teraviljatootega või kohupiima.Kui magusaisu siis luba seda hommikuti. Koolis söö korralikult - eelistatavalt sooja toitu. Vahepaladena puuvilju ja pähkleid. õhtul näiteks kanafilee või kala või munad, kodujuust jne. Kõrvale mingi salat näiteks kurk tomat salatilehte ning sisse ka natuke oliiviõli.Salateid saad teha miljon erinevat moodi, ainult katseta mis sulle meeldib! Proovi saada häid rasvu (kindlad pähklid,avokaado jne) Proovi lihtsalt toituda 4-5 korda päevas ja unusta need kcalorid ära ning söö kõht alati täis ning hakka hoopis kodus natuke liigutama. Tee erinevatele lihastele harjutusi. Youtubest leiad väga palju erinevaid videosid. Kui aga saad, siis liitu mõne spordiklubiga, kindlasti on õpilastele odavad pakkumised rühmatreeningutesse, seal on alustuseks hea juhendaja järgi treenida. Vali endale parim rühmatreening ja anna tuld! Peale trenni söö kindlasti ja unusta ära kella 6 müüt. Proovi oma keha tundma õppida, mis sobib sulle ja mida sulle meeldib süüa ja kuidas treenida. Iga inimene on erinev ning kõik ei peagi kõigi peal samamoodi toimima. Siin lehel on palju artikleid, nii toitumise kohta kui ka trenni! Loodan, et said abi!
  12. Fitness Modell 2011: tulemused ja videod!

    See teema on win-win.
×