Jump to content

Tom.

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tom.

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 07.07.1990
  1. Harjutusi keskkoha treenimiseks

    Suurimad tänud selle video eest. Sain täielikult ammendava vastuse oma küsimusele
  2. Harjutusi keskkoha treenimiseks

    Tegelikult mainisin seda selja kuju probleemi täitsa teemaväliselt ning oleks pidanud mainimata jätma. Keskendume siin teemas keskkoha treenimisele. Hetkel teen selliseid ning selliseid harjutusi seljale.
  3. Tervist! Oskab keegi vast soovitada efektiivsemaid harjutusi keskkoha treenimiseks? Hetkel on mu keha veidi proportsioonist väljas. Profiilist vaadates on kõht ning rind ühel tasandil, selg aga läheb S kujuliselt. Rinna kõrgusel on "küür" ning allpool läheb nõgusaks. Tulnud on see arvatavasti sellest, et ma peale korvpallitreeninguid käisin jõusaalis ainult kangi surumas. Seljalihaseid ei teinud. Nüüd aga häda käes ja tahaks sellest küürust lahti saada ning keha proportsiooni viia. Põhiprobleemiks arvan olevat just keskkohta, kuna sealt tundun kõige kõhnem.
  4. Kava!!

    Tere Kaido! Oleksin väga tänulik kava eest mis oleks tasakaalus reljeefi ja jõu koha pealt. Olen suvel jõusaalist eemal olnud. Enne käisin kaks-kolm korda nädalas jõusaalis väga vabalt ning kava põhimõtteliselt ei järginud. Nüüd, kaks kuud tagasi, "alustasin otsast". Trennis käin kolm korda nädalas ning kasutan fitness.ee kolmeks jagatud kavasid kuude kaupa vaheldumisi. Enne pausi oli rinnalt surumise maksimum kuskil 68kg. Ise kaalun 75kg ning pikkust 195cm. Ette tänades, Tom (toomas.valja@gmail.com)
  5. Tere, olen näinud igasuguseid erinevaid treenimisviise, kuid kuidas on kõige efektiivsem näiteks selle treeningkava järgi treenida? Kas nii, et teen 3x lamades surumist 30 sekundiliste pausidega, siis liigun edasi plokile, teen seal 3x harjutusi jne. Või nii, et teen lamades surumist 1 korra, siis ploki peal, siis järgmine harjutus ning kui ring läbi, alustan uuega ja nii kaua kuni kolm ringi täis saab. Olen näinud mõlemaid variante ning ei oska aravata, kumb kasulikum on.
×