Jump to content

heikis

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

heikis

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 06.05.1988

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male

Kontakteerumise viisid

  • Skype
    heikishv
  1. Millist särki kasutate jõusaalis?

    under armouri heatgear compression särgid oli pikka aega kasutuses- samas minu pikale kasvule (194cm) ei sobinud need kuigi hästi kuna kõhu pealt hakkas särk end üles rullima. nüüd avastasin nike pro combar compression särgid- need istuvad ilusti paigal. kes odavalt tahab nike pro combat särke, siis nike outletis tondi selveri kõrval võib neid veel saadaval olla.
  2. Ei jaksa enam trennis käia?

    olen teema-algatajaga täpselt samas seisus. nüüd ärkan 06.30, 07.00-08.00 trenn ning sealt edasi tööle. pean ka vist mingid vitamiinid ligi võtma kuna tööl kisub kohati päris jubeda une peale.
  3. kui tavatoidust ei saa piisavas koguses valku kätte, siis kõlbab ka see pulbri söömine. aga küllap märkad isegi, et kui mitu korda päevas omale valgujooki teha, siis saab see pulber sul õige kiiresti otsa. mina jätaks pulbri tarbimise vahetult pärast trenni. muul ajal söö kohupiima, kodujuustu, mune, kanafileed.
  4. Ümbermõõt

    5 meetrit. absurdile vastatakse absurdiga. pole mõtet mingites sentimeetrites kinni olla. iga inimene on erinev. parem usalda oma silma.
  5. Riided: Gasp ja BetterBodies

    sain täna kätte US Mesh training shorts, link http://ee.gasp.nu/apparel/pants/us-mesh-training-shorts-grey/#prod tegelikult oli väike pettumus- arvasin millegipärast, et neil on sees veel omakorda vooder. kas gasp kõik lühikesed püksid on ilma sisevoodrita?
  6. YouTube videod

    Eestisse seda paraku oodata ei ole. eks peab muudel kanalitel silma peal hoidma.
  7. Valgud ja rohusööjad ja loomasööt

    tegelikult pole point massilisajate mõttekuses vaid selle müüdi tõsiseltvõetavuses.
  8. Valgud ja rohusööjad ja loomasööt

    a mul on süügiküna juba ostetud. et võiks siis juba täita ka millegagi
  9. Valgud ja rohusööjad ja loomasööt

    kuulsin sellist huvitavat lugu, et kellegi sõbra tuttava sõber olla ostnud loomade jõusööta, mille sisaldus pidi olema üsna sarnane inimloomadele mõeldud massilisajatega. hind pidi tükkmaad odavam olema arvamusi, kommentaare ?
  10. Rinnakorvi kuju, kanarind

    piltide põhjal paistab küll väga pseudoprobleemina.
×