-
Content count
100 -
Last visited
-
Days Won
2
ArgoErit last won the day on July 11 2012
ArgoErit had the most liked content!
Community Reputation
19 Natuke juba nagu teab midagiAbout ArgoErit
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 02/22/1986
Profiili informatsioon
-
Sugu
m
-
Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis!
ArgoErit replied to Arnold's topic in Võistlused / Events
Seekord live ülekanne läks veidi nihusti. Üleslaadimise kiirus ei olnud hetkel piisav ja ei suutnud videot üles laadida. Järgmine kord tuleb parem lahendus. Seniks õnne võitjatele ja Tänud korraldajatele (Y) -
Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!
ArgoErit replied to Margus Silbaum's topic in Jõumehed
Parandasin ära. -
Kirjutan ka siis mõne sõnaga. Trenni teen hetkel hoolega. Võistlen -120 kilo kaalus, -105 tõenäoliselt minna ei kavatse. Ja võistlused võistlen RAW's nii varustusega, kui ilma. Eks varsti annan endast rohkem märku;) Seniks tugevat trenni kõigile ja vaata, et sa Rait selle MR kirja ikka saad (Y) -
Täna , siis viimane surumise katsetamine, raskused sain paika , eks nendest võistlustel , aga mis hea oli , et sai proovitud 3st ja 2st pakku suuremate raskustega. Ning endalegi imestuseks, 270 3selt pakult kerge, ja 280 2selt vajab veidi tööd, aga tuli üles, ja sellest ka väike video:) -
Ei plaaninud sellist harjutust teha vabal päeval, aga, kuna Margus alustas sellega, siis mõtlesin , et proovin kas jaksan pealthaardes tõsta, endalegi imestuseks Isiklik rekord, viimati 230 olen tõmmanud pealthaardes, nüüd, aga 265 oli veel kergelt 270 on umbes sees, üks videokatse ka. -
Väike kokkuvõte võistlusest. Algul veidi pabistasin, kuna kaal oli 108.6 ootasin 109-110 aga no vähemalt enesetunne oli hea Kükk: Nagu Ott enda blogis mainis ei tulnud kõige parem tänu põlvele, mis teeb hetkel haiget veidi. Aga olenemata sellest olen väga rahul, et suutsin 250kg rahulikult ära kükkida. 260kg, mis oli viimane katse jäi väga piiripealseks ja ei saanud kirja.(Küki video üritan ka lähiajal saada). Surumine: Soojendusel tegin ühe korduse lõpus 195kg , mis ei tundunud tol hetkel kõige kergem ja läksin lootusega, et teen 205 ikka ära , aga selleks hetkeks suutsin korralikult kokku võtta ja lõpptulemuseks 220kg alistus ja surumise hetkel tundsin väikest varu veel. HIljem, kui ise veel tagantjärgi videot vaatasin, siis isegi kergelt. Nii et surumisega jäi igati rahule. RAW Bench Press 220 kg Tõmme: Soojendusel läksin 280kg'ni ja see oli väga kerge. Esimene katse 320kg, ei suutnud raskust tunnetada ja läksin liiga rabinaga, aga olenemata sellest 330kg tuli veel suhteliselt kergelt ja 340.5 sai just pandud sellepärast, et Rait oli just teinud 340 ja ma ei saanud temast kehvem olla ja lisasin pool kilo et asi põnevamaks teha. Nii, et tõmbega jään ka igati rahule. Kõik mis plaanisin tõmbes ära ka tuli. RAW Deadlift 340.5 kg (WR on 355.5 kg) Suur tänu Marekil, Kuusnõmmedele, Sagorile ja Operaator Gerlile filmimise eest, ning muidugi ka Revali tiimile, kes kogu võistlusega vaeva nägi. -
Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
ArgoErit replied to Ott Kiivikas's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
Minu kaalus WR 355,5 nii et ka palju puudu ei ole, aga rait kui sa oleks 341 teinud, siis ma 341.5 -
-
Täna sai, siis surumist proovitud. Katsed, siis allolevas videos. videosse katset ei võtnud, aga lõpus 175x10 tegin ka lõpetuseks. -
Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
ArgoErit replied to Ott Kiivikas's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
See kastide virn võiks 10cm veel kõrgem olla -
Ja sina vaata , et sa ikka terveks saad, muidu läheb võistlustel igavaks -
Mul oli 3 katset, 305x3 , 315 ja 325, esimene postitus on eelmisel lehel lõpus, kuna ma ei saanud sinna kõiki videosid panna -
-
Sai siis täna veidi jõutõmmet lammutatud , kuidagi pean ju Sagor'ile rünnaku tegema Mõledud tehtud, 3 katset ka siis sai videotesse lisatud. ( Tehnikat ma ei kommenteeri, see on mul nagu ta on ). -
Kuidagi tuleb ju toit lauale saada ja nagu sa öeldnud oled. "Iga vaba hetk bisnessi ajada "