Jump to content

sirliste

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sirliste

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 12.05.1976
  1. Ainevahetus

    Ma söön 3 toidukorda päevas - hommikusöök kell 07.00, lõunasöök 11.45 ja õhtusöök 18.15(30). Kui suudan tugev olla siis vahepeal ei näksi.
  2. Ainevahetus

    Vett tarbin kuskil liitri jagu päevas, mõni päev vbl rohkem mõni vähem. Kohvi on küll jah hea asi aga kui ikka olen söönud sealiha siis ei aita. Kas tomat võiks olla mingit pidi pidurdav faktor seedimisele? Tänan nõuannete eest ja proovin mis kuidas toimib
  3. Ainevahetus

    See ei aita, olen proovinud. Eriti kui veel tegemist just sellise kooslusega nagu sealiha ja salat.
  4. Ainevahetus

    Kuidas oleks võimalik oma ainevahetust saada kiiremini tööle? Tean et mulle absoluutselt ei sobi sealiha ja veiseliha, kanalihaga on veidi kergem variant. Kui söön nt sealiha koos salatiga lõunaks on garanteeritud vähemalt kahepäevane kõhukinnisus. Viimati kui vaatasin saadet dieedidoktorid peeti seal ideaalseks variandiks seda kui inimene peale igat söögikorda saab wc käia.
  5. Kas teen õigesti

    Pikkust on mul 165 ja antud hetkel hakkab motivatsioon kuhugi kaduma, kuna kaal langemise asemel tõuseb. Eile nägi välja päev nii: Hommik (06.50) - kolm viilu saia kahel juust katteks, ühel kala, kohv Lõuna (11.45)- Sealiha grillitud, tomat, hiinakapsa salat shampinjoniga, teraleib, keefir, nektariin Hiljem juustupikukesest tükike Õhtusöök (18.30)- 1 rakvere perepihv, peotäis kartult, 2 spl heeringa salatit Jooksin 5 km ja pärast käisin saunas Kuna kõht oli meeletult tühi sõin 3 krabipulka Mida ma tegin valesti, et kaal ja rasva % suurenesid hommikuks? Tean et juustupikuke oli vale ilmselt aga kas see mõjub koheselt kaalule nii. Tänan, kes viitsivad kommenteerida ja nõuandeid jagada.
  6. Kas teen õigesti

    Koduse toidu all pean silmas a`la hakklihakaste, kartul heeringa ja kodujuustuga, makaron millegagi, jne. Üks mure on mul veel, kuna kui ma lõunaks söön liha ja salatit siis minu seedimisele see hästi ei mõju. Ainevahetus muutub olematuks, kuidas seda parandada?
  7. Kas teen õigesti

    Aimuu sai õieti aru, kui ma kirjutasin söögi -joogi nädala vahetusell patustan s.t. ikka mingit alkoholsest jooki. Üritan ma muidugi vältida igasugu magusaid siidreid ja muud sellist aga ega vist ei tohiks üldse.
  8. Kas teen õigesti

    Mida arvatakse sellisest treening kavast. Jooksen nädalas 3x õhtuti (umbes 7 ajal) 5 km (ajaga u 36 min). 2 korda käin jõusaalis Toitun tavaliselt s.t. ei mingit dieeti. Hommikuks paar võileiba, hommiku kohv, lõunaks u 100g liha koos salatiga ja viilu leivaga, õhtuks tavalist kodutoitu. kõik kogused on mõistlikud. Vahest luban ooteks ka mõne puuvilja vms. Eesmärk oleks esialgu kaalust 2-3 kg alla saada ja lihastele hea toonus anda. Olen 33a naine ja hetkel kaalun 67,2 ( rasva % oli täna 23.7 ja vesi 53,3) Ainuke peavalu on nädalavahetused, kus ei suuda söögile joogile ei öelda kui on istumine....... Mis te arvate, kas ja mida peaks muutma?
  9. Tere, Mul on selline kummaline küsimus. Mida ma peaksin tegema, et ma saavutaksin rahvasportlase treenitus astmest kõrgema taseme? Ehk siis ma tahaks olla keskmisest kõrgema füüsilise vormiga. Kas oleks võimalik kirjeldada näiteks nädala menüüd ja treening programmi ja koormuseid. Kui kiiresti selline tase oleks võimalik saavutada. Hetke vorm on rahuldav ( jõuan joosta 5 km ajaga 37min.)
×